Samsung Galaxy Watch 42 mm Guld Smart ur

2.695,75 DKK
Ikke på lager
SKU
SM-R815FZDANEE

3.048 cm (1.2") , 360 x 360, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 49 g

Hvad er eSIM?
eSIM er et elektronisk SIM-kort, som er indbygget i uret. Det fungerer ligesom et traditionelt SIM-kort, men med den forskel, at det er indbygget og aktiveres digitalt, så det ikke er nødvendigt at isætte et fysisk SIM-kort. Du kan have det samme nummer til dit eSIM som til din almindelige mobiltelefon. eSIM er indbygget i alle Galaxy Watch-modeller, som sælges af autoriserede forhandlere på det nordiske marked. For at kunne bruge funktionaliteten kræver det, at din operatør understøtter eSIM, så kontakt din operatør for at se, om du kan komme i gang allerede i dag.
*Brug af eSIM kræver, at din operatør understøtter det.

Den nye definition af ægthed
Takket være udvalget af urskiver med dybde og lyseffekter kan du vælge lige præcis det Galaxy Watch, der passer bedst til dit udtryk og din livsstil. Den runde urskive, viseren med skygge og lydeffekter får det til at føles som et rigtigt ur.
*Visse modeller er kun tilgængelige i nogle lande.

Vælg det ur, der passer til dig.
Du kan altid vælge det Galaxy Watch, der passer bedst til dig. Et smagfuldt design i tre forskellige modeller og to størrelser, 42 mm (Midnight Black, Rose Gold) eller 46 mm (Silver). Alle har Bluetooth og 4G-funktionalitet for maksimal frihed.
*4G/eSIM-kompatibilitet kan variere afhængigt af land og operatør.

Dit ur, din stil
Tilpas udseendet på dit Galaxy Watch med den rem, der passer bedst til dig og din stil. Rammen har et standardbeslag på 20 mm (til 42 mm) eller 22 mm (til 46 mm), så du frit kan skifte urremmen*, når det passer dig, for eksempel efter træning, eller inden du skal til fin middag.
*Urremme sælges separat

Altid styr på tiden
Med Galaxy Watch behøver du ikke at trykke på en knap eller dreje på uret for at se, hvad klokken er. Skærmen er altid tændt takket være Always On. Indstil sAMOLED-skærmen til altid at være tændt, så du lynhurtigt kan se, hvad klokken er – både dag og nat.
*Brug af funktionen Always On kan føre til kortere batterilevetid.

Altid online
Galaxy Watch understøtter eSIM*, så du ikke kun kan modtage beskeder og besvare opkald, når du ikke har din mobil i nærheden, men også i situationer, hvor det er upraktisk eller upassende at tage mobilen frem. Du slipper for følelsen af stress over ikke at vide, hvad der sker i din omgangskreds, når du ikke har mobilen ved hånden.
*4G/eSIM-kompatibilitet kan variere afhængigt af land og operatør.

Tag musikken med dig overalt
Musik hjælper dig med at komme i den rette stemning og blive mere motiveret i din hverdag. Galaxy Watch understøtter eSIM, så du kan streame musik når som helst og hvor som helst. Med Spotify Offline** har du adgang til dine spillelister og yndlingsmusik direkte i din mobiltelefon. Tilslut et sæt trådløse hovedtelefoner (sælges separat), så er du klædt på til alt fra en gåtur til træning – uden mobil, men med musik.
*Musikstreaming kan påvirke batteritiden og den anvendte datamængde på dit abonnement. **Spotify Offline forudsætter Spotify Premium.

Lang batteritid
Lad din oplader hvile om natten en gang imellem. Galaxy Watch har lang batteritid takket være et batteri, som er skabt til at holde, så du kan blive ved med at besvare samtaler, svare på beskeder, høre musik og meget mere.
*Den faktisk batteritid varierer afhængigt af netværksmiljø, brug af apps, antal samtaler og beskeder, antal opladninger og mange andre faktorer.

Følg dine fremskridt
Din helt egen personlige træner, Galaxy Watch, gør det nemmere at fokusere på træningen med mindre planlægning. Dit ur kan måle din puls og automatisk holde styr på 6 aktiviteter, mens du træner. Du kan manuelt indstille og måle over 39 forskellige typer træningsaktiviteter og oprette dit eget styrketræningsskema.
*Kun beregnet til generel velvære og træning. *Samsung Health-pulsmålertjenesten kræver brugerens godkendelse af brugervilkårene. *GUI for denne funktion kan blive ændret.

Hold styr på dit helbred
Med Samsung Health får du endnu mere ud af funktionerne i Galaxy Watch endnu bedre styr på dit helbred, herunder både puls og kalorieindtag.
*Kun beregnet til generel velvære og træning. *Samsung Health-pulsmålertjenesten kræver brugerens godkendelse af brugervilkårene. *GUI for denne funktion kan blive ændret.

Slap af, hvil ud, og opdag de bedste sider af dig selv
Bliv klogere på din nattesøvn, så du kan føle dig endnu friskere om dagen. Galaxy Watch holder styr på din nattesøvn ved hjælp af 4 forskellige søvnkvalitetsniveauer.
*Kun beregnet til generel velvære og træning. *Samsung Health-pulsmålertjenesten kræver brugerens godkendelse af brugervilkårene. *GUI for denne funktion kan blive ændret.

Hver dag byder på nye opgaver.
Galaxy Watch mærker, når du vågner, og viser dig en sammenfatning af praktiske informationer, for eksempel vejrudsigten, dagens aftaler, påmindelser med mere.

Reflekter over din dag, inden den næste begynder
Når dagen er ved at være forbi, vises en opsummering, som du kan reflektere over. Resterende påmindelser og dagens sundhedsopdatering på baggrund af dit søvnmønster vises lige inden sengetid.
*GUI for denne funktion kan blive ændret. *Denne funktion er kompatibel med smartphones , som understøtter Samsung Customization Service version 2.2 og senere.

Et hurtigt overblik over din dag
Galaxy Watch vågner samtidig med dig og hjælper med at holde dig på sporet. My Day-urskiven giver dig et hurtigt overblik over dine aftaler i de kommende 10 timer.
*GUI for denne funktion kan blive ændret. *Denne funktion er kompatibel med smartphones , som understøtter Samsung Customization Service version 2.2 og senere.

Masser af apps
Gennemse det store udvalg af apps til Galaxy Watch, og find dem, der passer til dig og dine behov. Antallet af indholdsleverandører er stort og vokser hele tiden, hvilket giver dig et væld af gode muligheder.

Find vej gennem din dag
Galaxy Watch har en indbygget GPS, som viser dig, hvor du er, og hvor du er på vej hen. Derudover har det indbygget højdemåler og barometer, som hjælper dig, når du begiver dig ud i terrænet.
*GUI for denne funktion kan blive ændret. *Brug af GPS kan påvirke batteritiden.

Skabt til at holde
Du kan være ganske rolig. Galaxy Watch kan sagtens holde til regnvejr og andre krævende vejrforhold og miljøer. Det har en vandtæthed på 5 ATM* og en holdbarhed, der er klassificeret i henhold til militærstandard, så du kan kaste dig ud i både enkle og hårde udendørsaktiviteter.
*Galaxy Watch har en vandtæthed på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Ikke egnet til dykning eller brug ved andre aktiviteter med et højt vandtryk. *I henhold til amerikansk militærstandard (MIL-STD-810G)

Oprethold kontakten til dine IoT-enheder
På baggrund af dit søvn- og aktivitetsmønster kan Galaxy Watch kontrollere dine apparater og tjenester og gøre dit opkoblede liv lettere. Funktionen Home IoT giver dig kontrol over andre produkter i din tilværelse, for eksempel tv, robotstøvsuger og aircondition. Vælg en række kommandoer, og skræddersy dem, så du kan sætte flere aktiviteter i gang samtidig.
*Kræver installation via SmartThings-appen, som parres med din kompatible Smartphone. *GUI for denne funktion kan blive ændret. *Kontakt din operatør eller forhandler for at få mere information om kompatibiliteten med SmartThings og Smart Device, inden du tager det i brug.

Trådløs opladning forenkler hverdagen
Det er utroligt nemt at lade dit Galaxy Watch op. Læg uret på den trådløse oplader*, så begynder batteriet automatisk at lade.
*Trådløs oplader sælges separat. Trådløs oplader kræver tilslutning til strømkilde.

Aktiver eSIM og 4G på mit Galaxy Watch
Der er tre måder at aktivere eSIM på: I Galaxy Wearable-appen, i Galaxy Wearable-appen med scanning af en QR-kode fra din operatør, eller ved at du besøger/ringer til din operatør. Aktivering af eSIM kræver, at din operatør understøtter brug af eSIM sammen med Galaxy Watch. Kontakt din operatør for at få at vide, hvilken aktiveringsmetode der passer til dig og din smartphone.

StandNy
ProducentSamsung
GTIN8801643439033
Kort InfoSamsung SM-R815FZDANEE, 3,05 cm (1.2"), SAMOLED, GPS, Mobil, 46 g, Guld
Lang InfoSamsung SM-R815FZDANEE. Skærmdiagonal: 3,05 cm (1.2"), Skærmtype: SAMOLED, Skærmopløsning: 360 x 360 pixel, Touchskærm, Processor frekvens: 1150 Mhz. RAM kapacitet: 1500 MB. Wi-Fi. GPS, Mobil. Batterikapacitet: 270 mAh. Vægt: 46 g. Materiale kabinet: Rust

Design

FarveGuld
Materiale kabinetRustfrit stål
Bånd, farveRoseguld
FormRund
Håndled, størrelse20 - 42 mm
Vandfast

Funktioner

SkærmtypeSAMOLED
Skærmopløsning360 x 360 pixel
Touchskærm
Skærmdiagonal3,05 cm (1.2")
Understøttede mobile operativsystemerTizen
SkærmteknologiSuper AMOLED
Operativsystem installeretTizen
Søvnkvalitet
Personlige mål
Processor frekvens1150 Mhz
Processor cores2
Understøttede lydformater3GA,AAC,AMR,AWB,M4A,MP3,OGA,OGG,WAV,WMA
Accelerationsmåler
Gyroskop
Barometer

Netværk

Mobil
4G standardLTE
SIM korttypeeSIM
GPS
GLONASS

Lagring

RAM kapacitet1500 MB

Porte & Grænseflader

Bluetooth udgave4.2
Bluetooth
Hovedtelefoner, forbindelseBluetooth
Wi-Fi
Bluetooth profilerA2DP,AVRCP,HFP,HSP
Wi-Fi-standarder802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Near Field Communication (NFC)

Strømstyring

Batterikapacitet270 mAh
Batterilevetid (maks.)120, 45
Batterilevetid (GPS-tilstand)14 t
Vedvarende afspilningstid, lyd9 t
Ledningsfri opladning

Vægt & størrelser

Bredde41,9 mm
Dybde45,7 mm
Tykkelse1,27 cm
Vægt46 g

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Samsung Galaxy Watch 42 mm Guld Smart ur
Din bedømmelse