MMPS Yellow Inkjet Cartridge (CLI-521Y)

48,75 DK
Ikke på lager
SKU
30010UK

MM Print Supplies 30010DK - Canon CLI-521Y

MM Print Supplies kompatible blækpatroner:

MM Print Supplies er et dansk mærke af printer forbrugsstoffer til laserprintere, blækprintere, frankeringsmaskiner samt farvebånd til skrivemaskiner, dankortterminaler m.m.

MMPS' kompatible blækpatroner er nyproducerede blækpatroner som er et billigere, miljøvenlig alternativ i forhold til originale produkter. Blækpatronerne er produceret i EU og er kompatible med de samme printere som den originale blækpatroner.

Kvalitet
MMPS' CLI-521 er en kompatibel blækpatron, produceret i EU. Blækpatronen leveres med præinstalleret chip (til kommunikation med printeren) og bruges uden skift af chip. Blækpatronen indeholder op til 20% mere end original blækpatronen.

Blækpatronerne er produceres på en ISO 9001:2000 og ISO 14001:2004 certificeret fabrik. Det er din sikkerhed for, at produktionsprocessen er af højeste kvalitet såvel som miljøvenlig. Du er støtter faktisk det trængte europæiske arbejdsmarked ved at bruge blækpatroner fra MMPS.

Miljø
MMPS' blækpatroner er produceret i EU, hvilket medhjælper til lavere CO2 udslip ved transport sammenlignet med produkter fremstillet i Asien. Desuden leveres blækpatronerne i en flot blisterpakke som er lavet af 80% genbrugsplastik, og indlægssedlen er printet på FSC godkendt papir.

Garanti
MMPS giver 2 års garanti på det solgte produkt.

Printer garanti
Når du bruger forbrugsstoffer fra MMPS er din printer garanteret mod eventuel skade som vores produkter kunne forvolde på brugerens printer. I det - usandsynlige - tilfælde, at en printer er beskadiget ved brug af en MMPS blækpatron, vil printeren enten blive erstattet med en ny printer eller repareres af en autoriseret tekniker.

Stand Ny
Producent MM
GTIN 5710598020766
Kort opsummering MM Gul blækpatron - Erstatter Canon CLI-521Y (2936B001) - 30% Ekstra blæk i forhold til original patron, Gul, Canon, 1 stk, Inkjet print, Højt (XL) udbytte, 10,5 ml
Lang opsummering MM Gul blækpatron - Erstatter Canon CLI-521Y (2936B001) - 30% Ekstra blæk i forhold til original patron. Printfarver: Gul, Brand kompatibilitet: Canon, Antal pr. pakke: 1 stk. Vægt: 50 g, Emballagetype: Blister. Antal pr. kasse: 120 stk. Kapacitet patron:

Funktioner

Printfarver Gul
Brand kompatibilitet Canon
Antal pr. pakke 1 stk
Printteknologi Inkjet print
Patron kapacitet Højt (XL) udbytte
Volumen for farve blæk 10,5 ml
Retur & genbrug af patron
OEM kode 2936B001
Farve
Antal pr. kasse 120 stk

Driftsbetingelser

Relativ luftfugtighed uden drift (ikke kondenserende) 5 - 95%

Vægt & størrelser

Vægt 50 g
Emballagetype Blister

Andre funktioner

Kapacitet patron 550 ark
Antal kasse eller etui emballage 120 stk
Omtrentlig side antal (A4, farve) 550 Sider
Arkiveringsmæssig levetid 2 År
Mængde, ydre emballage 120 stk

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Spørgsmål til denne vare?
Send os en besked, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Du har endnu ingen godkendte spørgsmål
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:MMPS Yellow Inkjet Cartridge (CLI-521Y)
Din bedømmelse