MMPS Magenta Inkjet Cartridge (CLI-526M)

70,00 kr
På lager
SKU
30017UK

MM Print Supplies 30017UK - Canon CLI-526M 4542B001

MM Print Supplies blækpatroner
MM Print Supplies er et dansk mærke af printer forbrugsstoffer til laserprintere, blækprintere, frankeringsmaskiner samt farvebånd til skrivemaskiner, dankortterminaler m.m.

MM Print Supplies blækpatroner er et billigere, miljøvenlig alternativ i til originale produkter. Blækpatronerne er produceret i EU og er kompatible med de samme printere som originale blækpatroner.

Kvalitet
Blækpatronerne produceres på en ISO 9001:2008 og ISO 14001:2004 certificeret fabrik. Det er din sikkerhed for, at produktionsprocessen er af højeste kvalitet såvel som miljøvenlig.

Produktgaranti
MM Print Supplies giver 2 års garanti.

Printergaranti
Når du bruger forbrugsstoffer fra MM Print Supplies er din printer garanteret mod eventuel skade som vores produkter kunne forårsage på brugerens printer. Hvis printeren skulle blive beskadiget ved brug af en MM Print Supplies blækpatron, vil printeren enten blive repareret af en autoriseret tekniker eller erstattet med en ny printer.

Stand Ny
Producent MM
GTIN 5710598020810
Kort opsummering MM Rød blækpatron - Erstatter Canon CLI-526M (4544B001), Pigmentbaseret blæk, Magenta, Canon, 1 stk, Inkjet print, Standard udbytte
Lang opsummering MM Rød blækpatron - Erstatter Canon CLI-526M (4544B001). Blæk type: Pigmentbaseret blæk, Printfarver: Magenta, Brand kompatibilitet: Canon. Pakkevægt: 80 g, Emballagetype: Blister. Antal pr. kasse: 6 stk. Arkiveringsmæssig levetid: 2 År, Mængde, ydre emba

Funktioner

Blæk type Pigmentbaseret blæk
Printfarver Magenta
Brand kompatibilitet Canon
Antal pr. pakke 1 stk
Printteknologi Inkjet print
Patron kapacitet Standard udbytte
Volumen for farve blæk 10,5 ml
Sidekapacitet for farve blæk 577 Sider
Retur & genbrug af patron
Erstatning for CLI-526
OEM kode 4542B001
Farve
Antal pr. kasse 6 stk

Driftsbetingelser

Relativ luftfugtighed uden drift (ikke kondenserende) 5 - 95%

Vægt & størrelser

Pakkevægt 80 g
Emballagetype Blister

Andre funktioner

Arkiveringsmæssig levetid 2 År
Mængde, ydre emballage 60 stk

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Spørgsmål til denne vare?
Send os en besked, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Du har endnu ingen godkendte spørgsmål
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:MMPS Magenta Inkjet Cartridge (CLI-526M)
Din bedømmelse