MMPS Grey Inkjet Cartridge (CLI-571GYXL)

85,00 DK
På lager
SKU
30049UK

Grey Inkjet Cartridge (CLI-571GYXL)

MM Print Supplies blækpatroner
MM Print Supplies er et dansk mærke af printer forbrugsstoffer til laserprintere, blækprintere, frankeringsmaskiner samt farvebånd til skrivemaskiner, dankortterminaler m.m.

MM Print Supplies blækpatroner er et billigere, miljøvenlig alternativ i til originale produkter. Blækpatronerne er produceret i EU og er kompatible med de samme printere som originale blækpatroner.

Kvalitet
Blækpatronerne produceres på en ISO 9001:2008 og ISO 14001:2004 certificeret fabrik. Det er din sikkerhed for, at produktionsprocessen er af højeste kvalitet såvel som miljøvenlig.

Emballage
Blækpatronerne leveres i blisterpakning fremstillet af genbrugsplastik.

Produktgaranti
MM Print Supplies giver 2 års garanti.

Printergaranti
Når du bruger forbrugsstoffer fra MM Print Supplies er din printer garanteret mod eventuel skade som vores produkter kunne forvolde på brugerens printer. Hvis printeren skulle blive beskadiget ved brug af en MM Print Supplies blækpatron, vil printeren enten blive repareret af en autoriseret tekniker eller erstattet med en ny printer.

Stand Ny
Producent MM
GTIN 5710598021015
Kort opsummering MM Grey Inkjet Cartridge (CLI-571GYXL), Pigmentbaseret blæk, Grå, Canon, Inkjet print, Standard udbytte, 13 ml
Lang opsummering MM Grey Inkjet Cartridge (CLI-571GYXL). Blæk type: Pigmentbaseret blæk, Printfarver: Grå, Brand kompatibilitet: Canon. Bredde (emballage): 96 mm, Dybde (emballage): 30 mm, Højde (emballage): 149 mm

Funktioner

Blæk type Pigmentbaseret blæk
Printfarver Grå
Brand kompatibilitet Canon
Printteknologi Inkjet print
Patron kapacitet Standard udbytte
Volumen for farve blæk 13 ml
Sidekapacitet for farve blæk 289 Sider
Retur & genbrug af patron
OEM kode 0335C001
Farve

Vægt & størrelser

Bredde (emballage) 96 mm
Dybde (emballage) 30 mm
Højde (emballage) 149 mm
Pakkevægt 41 g
Emballagetype Blister

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Spørgsmål til denne vare?
Send os en besked, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Du har endnu ingen godkendte spørgsmål
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:MMPS Grey Inkjet Cartridge (CLI-571GYXL)
Din bedømmelse