HP FP06 - Batteri til bærbar computer - 1 x Litium

301,50 DKK
Ikke på lager
SKU
H6L26AA

HP FP06 Notebook Battery

HP FP06 Notebook-batteriet er et standardbatteri, der kan bruges til udskiftning af det originale HP Notebook-batteri for 2013 HP 400 Series Notebook-pc'er (sælges separat).

• Dette batteri er et økonomisk fornuftigt valg, hvis du har brug for et nyt batteri eller gerne vil have et ekstra, der altid er opladet.


• HP Notebook FP06 leveres med en 1 års begrænset garanti med ombytning af dele. Yderligere support kan fås døgnet rundt, syv dage om ugen via telefonen samt på online supportforaene (kun Nordamerika).

Andre funktioner

StandNy
ProducentHP
GTIN0887758430941
Kort InfoHP FP06, Batteri
Lang InfoHP FP06. Type: Batteri
Kompatible produkterHP 400
Numre af batterier medfølger1 stk

Funktioner

TypeBatteri
Farve på produktSort

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:HP FP06 - Batteri til bærbar computer - 1 x Litium
Din bedømmelse