Handelsregler


Det er let at handle

Vi har gjort alt hvad vi kan for at gøre det let for dig at handle på coolcomputer.dk, find den eller de varer du ønsker at handle når du har lagt sidste vare i kurven går du til vores smarte og overskuelige bestillingsside som viser alle detaljer på en og samme side, log ind eller udfyld siden hvis du ikke har handlet hos os før, klik på bestil, herefter skal du blot indtaste betalings oplysninger og godkende betaling og så er du færdig.

Opret en konto hos os

Vi anbefaler du opretter en konto, med en konto har du fuld adgang til ordre status, bedømmelse af de/de købte varer, næste gang skal du blot logge ind så kender systemet din adresse.

Reklamationsret

På alle varer købt hos Cool Computer.dk har du som kunde ret til at reklamere over fejl og mangler som var til stede på købstidspunktet. De første 6 måneder er det sælger altså Cool Computer.dk der har bevisbyrden, og i de efterfølgende 18 måneder er det kunden der skal bevise at fejlen eller manglen var til stede på købstidspunktet. Reklamationsretten er en del af den lovfæstede ret og derfor altid gældende ved handel hos Cool Computer.dk.

Reklamationsfrist

Opdager du fejl eller mangler på en vare skal du indenfor rimelig tid reklamere over varen, rimelig tid er ifølge købeloven 2 måneder fra den dag varen blev købt, i nogle tilfælde kan reklamationer foretages senere end de to måneder men det er yderst sjældent at det vil kunne forekomme.

Garanti

Der kan på mange varer være en garanti som stilles til rådighed af producenten, i disse tilfælde skal reklamationer stilles direkte til producentens egen reklamationsafdeling. Garanti dækker alle fejl der opstår ved normal brug i hele garanti perioden. Garanti er ikke en del af den lovfæstede ret og derfor ikke en del af den normale handelsaftale mellem køber og Cool Computer.dk.

Forbehold

På Cool Computer.dk tager vi forbehold for prisændringer, alle priser opdateres flere gange dagligt. Vi tager forbehold for ændringer og fejl i produktdata og billeder som alle er stillet til rådighed af Icecat. Vi tager forbehold for mellemsalg som betyder vi ikke vil kunne levere en given ordre pga. varen ikke længere er på lager.

Ordrestatus

For at se status på din ordre kan du hvis du har oprettet en konto finder du ordrer og ordre status på "Mine ordrer". Har du ikke oprettet en konto kan du søge din ordre herunder her: "Ordrestatus ved Gæstekøb"