Dell Hylster 15.6 Neopren Sort

173,50 DK
På lager
Kun 3 tilbage
SKU
460-BBRX

Neopren-omslag M, 39.624 cm (15.6")

Beskyttelse, du kan stole på

Bær og beskyt din bærbare computer med stil med Dell neopren-omslag (M) – sort, som har et slankt og moderne design, du kan tage med dig overalt. Dette alsidige omslag, som er udviklet til mobilitet, kan anvendes som enkeltstående eller ekstra beskyttelse, når computeren er inde i en anden taske.

Slankt, let design

Det slanke omslag er let, så det er nem at bære. Brug det separat, eller læg det i en anden bæretaske til håndfri transport. Omslaget indeholder ekstra polstring, når du opbevarer din bærbare computer i en større taske.

Holdbar og tilgængelige

Fleece-foringen beskytter mod ridser, og den bløde neopren er med til at beskytte din bærbare computer mod ødelæggelse, og to lynlåse sikrer nem adgang.

Stand Ny
Producent Dell
GTIN 5397063710690
Kort opsummering DELL ES-SLV-I-BK-15-FY16, Etui, 39,6 cm (15.6"), 191,1 g, Sort
Lang opsummering DELL ES-SLV-I-BK-15-FY16. Etui-type: Etui, Maksimal skærmstørrelse, kompabilitet: 39,6 cm (15.6"), Indvendig materiale: Fleece, Bærehåndtag. Vægt: 191,1 g. Overfladefarvning: Monoton, Farve på produkt: Sort

Funktioner

Maksimal skærmstørrelse, kompabilitet 38,1 cm (15")
Etui-type Etui
Materiale Polyester
Farve på produkt Sort
Overfladefarvning Monoton
Indvendig materiale Fleece
Beskyttelsesfunktioner Modstandsdygtig mod ridser
Antal 1

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Spørgsmål til denne vare?
Send os en besked, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Du har endnu ingen godkendte spørgsmål
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Dell Hylster 15.6 Neopren Sort
Din bedømmelse