kontakt os

Skriv til os
Send os en besked, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Forretningsdata

Kontoradresse: Nejsigbakken 14, 9300 Sæby

CVR nr. 30 47 08 26

Online Support: Alle Dage

GDPR Information

Ved at benytte kontaktformularen på denne side bekræfter du samtidig at vi behandler de oplysninger du sender til os.

Information om behandling af persondata


Find svar i vores FAQ eller opret en ticket

Opret en ticket i vores Support Center eller find svar i vores FAQ

Lidt om Cool Computer.

Cool Computer startede i 2007 med et ganske lille udvalg af hardware, da vi startede var størstedelen af forretningen vægtet på computer service, i dag finder du det nyeste indenfor IT & forbrugerelektronik med hovedvægt på Computere & hardware. Vi forhandler alt i Computer, Hardware og tilbehør samt LED, Plasma og LCD TV, DVD-/ HDD-optager, Hjemmebio, Kamera, MP3 afspillere, Printere og Små el-apparater til husholdningen.


Kontakt oplysninger.

Hos Cool Computer foregår al kommunikation via vores support platform eller via e-mail support(a)coolcomputer.dk, når du skriver til os modtager du en ticket hvor du kan følge alt kommunikation med os. Du kan også søge i vores online hjælp ved at besøge vores Kundeservice i menuen


Vi tilbyder ikke salgssupport via telefon

Cool Computer.dk drives på billigst mulige måde for at vi kan holde priserne så lave som muligt, vi tilbyder derfor ikke salgssupport via telefon, dog er det ved spørgsmål til en gennemført betaling muligt at sende os en sms eller indtale en besked på 42 71 90 04, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt og inden 24 timer på hverdage. Henvendelser som ikke drejer sig om betaling eller ordre status besvares ikke, her henvises til vores kontaktformular eller support sider, vi besvarer så vidt muligt alle kundeservice og support henvendelser indenfor få timer.


Velkommen hos Cool Computer - Nordjysk PC & Hardwaresalg!
De bedste hilsner
Per Holm