ASUS CHROMEBIT-B010C Rockchip Sort Chrome OS (Demo)

800,00 DKK
På lager
SKU
90MA0031-M00100
Udforsk nye verdner
ASUS Chromebit CS10 er blot 12 cm lang og er verdens mindste Chrome OS-enhed. Det er nemt at lave din storskærm eller TV om til en computer, der kører den nyeste Chrome OS – Du skal blot isætte Chromebit CS10 i en HDMI-port og parre den med en Bluetooth-tastatur og mus. Chromebit CS10 giver dig alle de computerfunktioner du har brug for, til at foretage online-research, holde styr på vennerne, eller se Full HD-film på det store lærred. Du kan endda bruge det til forretningsapplikationer eller digital skiltning og til selvbetjeningskiosker. Udforsk mulighederne med ASUS Chromebit CS10 - den minimalistiske og omkostningseffektiv computer til dit hjem eller forretning, som du endda kan tage med dig på farten.

Isæt den og kom i gang
Lille og praktisk, med sofistikerede detaljer - Chromebit CS10 passer smart ind overalt. Den fås i flere farver, der passer til forskellige miljøer. For at imødekomme vinkler og positioner af HDMI-stik på forskellige skærme, kommer den med en forlængerledning eller bøjeligt Flex Connect HDMI-stik. Selvklæbende stick-on bøjle- og -løkkeskruer hjælper med at skjule Chromebit CS10 bag din skærm eller et fjernsyn eller du kan placere den fremme for nem adgang. Chromebit CS10 afspejler fuldt ud det bedste af ASUS design og Google innovation, og den har allerede modtaget en 2015 Good Design Award og 2016 CES Innovation Award.

*Flex Connect HDMI-stik og HDMI-forlængerkabels tilgængelighed varierer fra område til område. Flex Connect HDMI er ikke tilgængelig i USA. Forhør dig hos din lokale ASUS salgskontakt.

Effekt og kompatibilitet
Drevet af den nyeste Chrome OS, starter Chromebit CS10 op på få sekunder og leverer Full HD-grafik ydeevne. Sammen med 2 GB hukommelse, 16 GB eMMC opbevaring, dual-band 802.11 ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0 og både USB- og HDMI-porte, reducerer Chromebit CS10 dimensionerne mens den bevarer mulighederne der er at finde i en computer og endda nye muligheder. Vi har også en liste over kvalificerede Bluetooth-tastaturer, -mus og USB-hubs. Uanset hvilket ekstraudstyr du vil bruge, kan Chromebit CS10 klare det.

Hold dig opdateret og forbundet
Chromebit CS10 med Chrome OS gør det nemt at håndtere opdateringer og anti-virus software for at give en smart og sikkert digitalt miljø. Med automatiske opdateringer sikrer du altid har den nyeste software, mens indbygget virusbeskyttelse holder dig sikker. Opsætningen af Chromebit CS10 er så let som at logge ind på din Google-konto. Tilføje ekstra brugere, hvis du vil - alles data gemmes separat og forsvarligt. Med hver Chromebit CS10, modtager du 100 GB gratis Google Drev plads* og har adgang til de filer, du har brug for, samt dine foretrukne Google-tjenester. Du skal blot logge ind på din Gmail-konto for at få adgang til skyen når som helst, hvor som helst!

Netværksmuligheder
Nyd hurtigere og mere stabile trådløse forbindelser takket være dual-band 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi og Bluetooth 4.0.

Indbygget sikkerhed
Chromebit CS10 holdes automatisk ajour, så du altid har de nyeste funktioner og virusbeskyttelse. Og, bedst af det hele, den bliver ikke langsommere med tiden.

Beskytter din fortrolighed
Konto-baseret dataadgang gør Chromebit CS10 ideel som en delt computer. Individuelle brugere kan nemt skifte mellem konti.

Tusindvis af apps
Få adgang til Chrome Webshop for et bredt sortiment af apps online eller offline – rediger, afspil og nyd hundredvis af apps uden en internetforbindelse.

100GB Google Drive
Hver Chromebit CS10 leveres med 100 GB gratis Google Drev plads*. Du vil altid have adgang til de filer, du har brug for, samt dine foretrukne Google-tjenester.

Få adgang til dine filer, når som helst, hvor som helst
Dine filer bliver automatisk synkroniseret til Google Drev*, så du har adgang til dem i skyen når som helst, hvor som helst. Alt du skal gøre er at logge ind på din Google-konto på enhver enhed.

*100 GB gratis lagerplads er gyldig i to år fra den dato, du indløser Drev-tilbuddet.

Gør mere på dit tv
Chromebit CS10 er den perfekte tv-følgesvend. Isæt den blot i dit tv's eller skærmens HDMI-port og par den med et Bluetooth-tastatur og -mus for at skabe en fuldt funktionelt Chrome OS computer. Med Chromebit CS10, kan du surfe på nettet, få adgang til tusindvis af funktioner og apps på Chrome Webshop, se YouTube-videoer eller live-fodboldkampe og meget mere! Chromebit Smart TV-oplevelse bringer mere kreativitet og produktivitet til din stue.

Del øjeblikket
Når det er tid til at læne sig tilbage og slappe af, kan du med Chromebit CS10 surfe på nettet, se fantastiske feriebilleder, eller se Full HD-film med venner og familie.

Hold forbindelsen
Chromebit CS10 bringer dig tættere på familie og venner så snart den er ude af kassen. Bare sæt den ind i dit TV, sæt den op og begynde at chatte på understøttede sociale medie-apps.

Kraftfuld og målrettet skiltnings- og kioskløsning
Chromebit CS10 er en komplet pakke, der inkluderer produktivitet, kvalitet og værdi i en computer på størrelse med en chokoloadebar, hvilket giver flere muligheder til din virksomhed end nogensinde før. Uanset om du ønsker at omdanne et skilt til et smart digitalt skilt, oprette en nem gæste computerkiosk, eller investere i en flåde af maskiner med lav vedligeholdelse til skoler, er Chromebit en overkommelig løsning, der er let at håndtere og meget skalerbar. Selskaber kan skabe et fuldt spektrum af matchende produkter med en enkelt styret enhed, der endda kan erstatte aldrende desktops.

ASUS Chromebit til skiltning
Isæt Chromebit CS10 i en plug-and-play medieafspiller til butiksdisplays eller resultattavler med Chrome Kiosk-tilstand. Chromebit CS10 kan fjernstyres, mens yderligere vedligeholdelse gøres let, takket være automatiske opdateringer. Touch-skærme er understøttet for at give flere engagerende brugerinteraktioner.

ASUS Chromebit til medarbejderkiosker
Konfigurer din Chromebit CS10 til Chrome Kiosk-tilstand for at gøre den til en dedikeret, enkeltformåls-maskine til kassen, butikker, fastfoodkæder og restauranter.

ASUS Chromebit til kundekiosker

Chromebit CS10 kan tjene som en effektiv internetkiosk i lufthavne, hoteller og turistcentre. Byg dine egne interaktive skærme og aktiver Managed session i Kiosk-tilstand for at give gæsterne mulighed for sikkert at surfe på internettet.

ASUS Chromebit til uddannelse
Kontobaseret dataadgang gør Chromebit CS10 ideel som en delt computer. Individuelle brugere kan nemt skifte mellem konti, og de kan blive logget ud automatisk efter et bestemt tidsrum. Udskriftsindstillinger kan også konfigureres via Cloud Print.

StandBrugt
ProducentAsus

Processor

ProcessorserieRockchip
ProcessormodelRK3066
Processorkerner4

Hukommelse

Intern hukommelse2 GB
Intern hukommelsestypeLPDDR3-SDRAM
Hukommelsesur hastighed1066 Mhz

Lagring

LagermedieBlitz

Netværk

Ethernet LAN
Bluetooth
Wi-Fi-standarder802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth-version4.0

Porte & Grænseflader

Antal USB 2.0-porte1

Design

Farve på produktSort
ProdukttypeMini PC (<= 3L)

Præstation

Operativsystem installeretChrome OS

Vægt & størrelser

Bredde123 mm
Dybde31 mm
Højde17 mm
Vægt75 g

Emballage indhold

Tastatur inkluderet

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:ASUS CHROMEBIT-B010C Rockchip Sort Chrome OS (Demo)
Din bedømmelse