Apple MacBook Pro 13.3 8GB 512GB Intel Iris Plus Graphics 655 Apple macOS Mojave 10.14

13.923,00 DKK
Ikke på lager
SKU
MR9R2DK/A

33.782 cm (13.3") IPS 2560x1600, 2.3GHz quad‑core 8th‑generation Intel Core i5, 512GB Flash, 8GB LPDDR3, Intel Iris Plus Graphics 655, 802.11ac, Bluetooth 4.2, 720p FaceTime HD, Force Touch, Touch Bar, Touch ID, macOS Mojave

Flere muskler.
Flere muligheder.

Nye ottende­generations Intel 6-core og quad-core processorer.
Op til 32 GB hukommelse, så du kan køre flere tunge pro­gram­mer sam­tidig.
Strålende Retina-skærm med True Tone-tekno­logi.
Med Touch Bar, så du kan få endnu mere fra hånden.

Med store kræfter følger stort arbejde.
Med MacBook Pro når den bærbare computer et helt nyt niveau for ydeevne og bærbarhed. Takket være højtydende processorer og hukommelse, avanceret grafik, ultrahurtig lagring og meget mere kan du få alle dine idéer ført ud i livet – hurtigere end nogen­sinde.

Mere power. Helt ind til kernerne.
Med sine ottendegenerations Intel Core-processorer når MacBook Pro helt nye højder for, hvad en bærbar kan præstere. 15" modellen har en 6-core Intel Core i9-processor, der kører op til 70 procent hurtigere end den forrige generation – med mulighed for Turbo Boost-hastig­heder på op til 4,8 GHz. Og 13" MacBook Pro med Touch Bar har fået en quad-core processor, der gør den op til dobbelt så hurtig som den forrige generation. Så selvom du sidder med krævende profes­sionelle op­gaver som f.eks. kompilering af kode, rendering af 3D-modeller, produktion af flere lydspor, special effects eller kodning af videoer, kan du klare det hele. Endnu hurtigere.

Mange pro­gram­mer ad gangen. Meget mindre ventetid.
Hvis du arbejder med store filer eller kører flere tunge pro­gram­mer eller virtuelle maskiner samtidig og gerne vil have endnu hurtigere ydeevne, kan 15" MacBook Pro nu konfigureres med op til 32 GB højtydende 2400 MHz DDR4-hukommelse.

Grafik, der får dig til at spærre øjnene op.
Alle 15" MacBook Pro-modeller indeholder en separat Radeon Pro-GPU, der har impo­nerende meget power, men bruger utroligt lidt. Og nu har vi som standard udstyret alle separate GPU'er med 4 GB GDDR5-hukommelse, så du får flydende grafik i realtid til profes­sionelle op­gaver som f.eks. rendering af 3D-titler i Final Cut Pro X. 13" MacBook Pro med Touch Bar har powerfuld integreret grafik med 128 MB indbygget DRAM, dobbelt så meget som forrige generation, og afvikler grafikopgaver endnu hurtigere. Det betyder, at du får mere tid til det vigtigste – alt dit fantastiske arbejde.

Grafik som i den stationære. Uden den stationære.
Blackmagic Design har udviklet en ekstern GPU (eGPU), der er perfekt til MacBook Pro.14 Med den kan din bærbare computer få den samme grafiske ydeevne som en stationær. Blackmagic eGPU har et alt-i-et-kabinet i aluminium, den kan oplade din MacBook Pro via Thunderbolt 3 og har også indbyggede I/O-for­bindelser, som gør det muligt at tilslutte både en Thunderbolt 3-skærm og VR-tilbehør på samme tid. Den er fyldt med power, men arbejder stille. Med Blackmagic eGPU og MacBook Pro kan du køre tunge pro­gram­mer hurtigere, udvikle VR-indhold og game med superjævn grafik.

Den næste generation af sikkerhed.
Apple T2-chippen er anden generation af Apples specialudviklede Mac-chip – de­signet til at gøre MacBook Pro endnu mere sikker. Chippen findes på 13" og 15" modellerne med Touch Bar og kommer med en Secure Enclave-hjælpe­processor, der danner grundlaget for sikker opstart og krypterede lagringsfunktioner. Den samler desuden mange separate controllere som f.eks. systemcontrolleren, lydcontrolleren og SSD-controlleren i én. Og Apple T2-chippen bringer også en velkendt stemme til MacBook Pro – med Hej Siri kan du altid få hjælp til at åbne pro­gram­mer, finde dokumenter, afspille musik eller finde svarene på dine spørgsmål.

Arbejd grundigt lynhurtigt.
MacBook Pro kommer med et ultrahurtigt SSD-lager (solid-state drive) med hastig­heder op til 3,2 GB/s ved sekventiel læsning. 15" modellen fås med et SSD-lager på op til 4 TB, og 13" modellen med Touch Bar fås med et SSD-lager på op til 2 TB – stort nok til, at du kan tage selv dine største filer med dig, f.eks. store foto­biblioteker eller videoprojekter. Du kan starte computeren, åbne adskillige pro­gram­mer eller importere kæmpe­store filer på nærmest ingen tid. Og takket være Apple T2-chippen bliver alting krypteret løbende. Helt auto­matisk.

En port med power og endnu mere potentiale.
Thunderbolt 3 kombinerer ultrahurtig båndbredde med den superalsidige USB‑C-branchestandard og giver dig en universalport med fuld fart på. Den integrerer dataoverførsel, opladning og video­udgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s – dobbelt så stor båndbredde som Thunderbolt 2. Begge MacBook Pro-størrelser fås med op til fire porte, så du kan klare det hele fra begge sider. Du kan nemt tilslutte dine andre enheder med et kabel eller mellemstik. Og det vendbare stik vender altid rigtigt, uanset hvordan du sætter det i.

Flere måder at nå mere på. Altid lige ved hånden.
Touch Bar erstatter de funktions­taster, der ellers altid har ligget øverst på dit tastatur, og giver dig en mere alsidig og effektiv måde at arbejde på.21 Den ændrer sig auto­matisk, afhængigt af hvad du laver, og viser dig relevante værktøjer, som du allerede kender og bruger: kontrol­funktioner som f.eks. lys- og lydstyrke, interaktive måder at tilpasse og gennemse indhold på, indtastnings­funktioner som emojis og meget mere.

Tryk, hold, svirp, og slide.
Velkendte be­vægel­ser gør det nemt at bruge Touch Bar. Tryk for at få en udvidet Control Strip, svirp for at justere lyd- og lysstyrken, eller slide for at spole tilbage i en film.

Lige det, du har brug for.
Lige der, hvor du skal bruge det.

Mange af de indbyggede pro­gram­mer på din MacBook Pro kan betjenes fra Touch Bar, så de mest almindelige ting, f.eks. at sende en mail eller formatere et dokument, kan blive endnu nemmere. Touch Bar ændrer sig i forhold til det program, du bruger, så du altid har de nyttigste genveje lige ved hånden. Og tredjepartspro­gram­mer kan også udnytte fordelene ved Touch Bar.

Indstil den med det, du bruger mest.
Du kan opret­te genveje direkte på din Control Strip og i pro­gram­mer som Mail, Pages, Safari og Final Cut Pro X, så du kan arbejde hurtigere og endnu mere effektivt.

Sikkerhed, der er lige så avanceret som dit fingeraftryk.
Lås din Mac op på et splitsekund. Brug Apple Pay til at foretage sikre onlinekøb. Få hurtig adgang til systemindstil­linger og låste noter, og skift mellem brugere. Alt sammen med et hurtigt tryk med fingeren.

En fryd for ørerne.
Og for øjnene.

Retina-skær­men på MacBook Pro er den bedste nogen­sinde på en bærbar Mac. Den har klar LED-baggrunds­be­lysning og høj kontrast, så du får dybe sorte farver og klare hvide. Den under­støtter et bredere farveområde (P3), som giver endnu mere liv til grønne og røde farver end med sRGB. Og 13" og 15" modellerne med Touch Bar har True Tone-tekno­logi. Hvidbalancen justeres auto­matisk, så den matcher farve­temperaturen i det lys, der er omkring dig, så skær­men bliver meget mere behagelig at kigge på. MacBook Pro har en smuk og afbalanceret hi-fi-lyd med et stort dynamisk område og mere bas, så lyden får masser af bund. Og højttalerne er direkte forbundet til systemets strøm­forsyning, så de kan levere bedre peak-forstærkning. Alt er klappet og klar til, at du kan mixe en sang på farten, redigere en video på settet eller hygge dig med en god film i toget.

Der er lige blevet lidt mere stille på arbejdet.
Tastaturet på MacBook Pro har en sommerfugle­mekanisme, der giver fire gange mere stabilitet i tasterne end traditionelle sakse­mekanismer, sam­tidig med at du får større komfort. Det nye, forbedrede tastatur på 13" og 15" MacBook Pro med Touch Bar gør tasteriet endnu mere lydsvagt. Og med det store Force Touch-pegefelt har dine fingre masser af plads til alle be­vægel­ser og klik.

macOS Mojave
Vildt. Enkelt.

Mørk-funktion, der får dit arbejde frem i lyset. Nye funktioner inspireret af profferne, men de­signet til alle. Smarte nye pro­gram­mer. Og en helt ny Mac App Store.

StandNy
ProducentApple
GTIN0190198714824
Kort InfoApple MacBook Pro, 8th gen Intel® Core™ i5, 2,3 GHz, 33,8 cm (13.3"), 2560 x 1600 pixel, 8 GB, 512 GB
Lang InfoApple MacBook Pro. Produkttype: Notebook, Formfaktor: Muslingeskal. Processor familie: 8th gen Intel® Core™ i5, Processor frekvens: 2,3 GHz. Skærmdiagonal: 33,8 cm (13.3"), Skærmopløsning: 2560 x 1600 pixel. Intern hukommelse: 8 GB, Intern hukommelsestype

Design

Farve på produktGrå
ProdukttypeNotebook
FormfaktorMuslingeskal

Display

Skærmdiagonal33,8 cm (13.3")
Skærmopløsning2560 x 1600 pixel
Touchskærm
PaneltypeIPS
Billedformat16:10
LED baggrundslys

Processor

Processor frekvens2,3 GHz
Processor familie8th gen Intel® Core™ i5
Processor turbo frekvens (max)3,8 GHz
Processor cores4
Processor cache typeL3

Hukommelse

Intern hukommelse8 GB
Intern hukommelsestypeLPDDR3-SDRAM
Maksimal intern hukommelse16 GB
Hukommelseshastighed, ur2133 Mhz
Hukommelse form faktorSO-DIMM
Hukommelses-layout (porte x størrelse)1 x 8 GB
Hukommelsesporte2x SO-DIMM

Lagring

Samlet lagringskapacitet512 GB
LagermedieBlitz
Indbygget kortlæser
Flash hukommelse512 GB
Flash-drev brugerfladePCI Express

Grafik

On-board grafikkort
Diskret grafik adapter
On-board grafikkort, modelIntel Iris Plus Graphics 655
Diskret grafikkort, modelIkke tilgængelig
On-board grafikadapter familieIntel® Iris Plus Graphics
Indlejret DRAM (eDRAM) hukommelse128 MB

Lyd

Antal indbyggede højttalere2
Indbygget mikrofon
Antal mikrofoner3

Kamera

Front kamera

Optisk drev

Optisk drevtype

Netværk

Bluetooth
3G
4G
Wi-Fi
Wi-Fi-standarder802.11a,Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Ethernet LAN
Bluetooth udgave4.2

Porte & Grænseflader

Antal thunderbolt 3 porte4
DVI-porte
Hovedtelefon udgange1
S/PDIF port, udgående
Kombinationsport, hovedtelefon/mikrofon
Dockingstik
Opladningsport typeDC-in-stik
ExpressCard slot
SmartCard port

Tastatur

Numerisk tastatur
PegeenhedTouchpad
Tastatur, baggrundsbelyst
Island-style tastatur
Almindelig størrelse tastatur
Touch-bar

Software

Operativsystem installeretmacOS Mojave
Medfølgende softwareiMovie
GarageBand
iBooks
Safari
FaceTime
Time Machine
Photo Booth
iTunes
Game Center

Batteri

BatteriteknologiLithium Polymer (LiPo)
Batterikapacitet (watt-timer)58 Wh
Batterilevetid (maks.)10 t
Standby tid30 dage

Strømstyring

AC adapter, strøm61 W
AC adapter frekvens50/60 Hz
AC adapter indgangsspænding100 - 240 V

Sikkerhed

Kabellås
Fingeraftrykslæser

Driftsbetingelser

Driftstemperatur (T-T)10 - 35 °C
Lagringstemperatur (T-T)-25 - 45 °C
Relativ luftfugtighed (H-H)0 - 90%
Driftshøjde0 - 3000 m
Breddegrad, ikke i brug0 - 4500 m

Godkendelser

EPEAT overholdelseGold
Energi-certificeret

Vægt & størrelser

Vægt1,37 kg
Bredde304,1 mm
Dybde212,4 mm
Højde14,9 mm

Emballage indhold

AC-adapter inkluderet
Kabler inkluderetUSB Type-C

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Apple MacBook Pro 13.3 8GB 512GB Intel Iris Plus Graphics 655 Apple macOS Mojave 10.14
Din bedømmelse