Apple MacBook Air 13.3 8GB 128GB Intel UHD Graphics 617 Apple macOS Mojave 10.14

0,00 DKK
Ikke på lager
SKU
MREE2DK/A
Nu er den endnu lettere at holde af.
Den mest popu­lære Mac er klar til at slå benene væk under dig igen. Den nye MacBook Air er tyndere og lettere og byder på en strålende Retina-skærm, Touch ID og det nyeste tastatur med Force Touch-pegefelt. Fås i sølv, space grey og guld. Det ikoniske kileformede kabinet er fremstillet af 100 % genanvendt aluminium – det gør den til den grønneste Mac nogen­sinde.1 Og med batteritid til en hel dag er MacBook Air den perfekte bærbare computer til enhver opgave.

Retina-skærm
Fire millioner pixels.
En strålende debut.

Med fire gange så mange pixels som en HD-skærm er det pludselig meget nemmere at tro sine egne øjne. Billeder ser langt mere realistiske ud, og du kan se endnu flere detaljer. Tekst står så skarpt, at det vil føles, som om du læser dokumenter, mails og websites på en udskrevet side. Og med 48 procent flere farver end forrige generation er alt, du ser, flottere og mere levende. Skærmglasset går helt ud til kanten af kabinettet, og den sorte ramme er 50 procent tyndere end før, så nu kan du nøjes med at fokusere på det, der er på skær­men. Og du vil elske det, du ser.

Touch ID
Dit fingeraftryk er din adgangskode.

Den avan­cerede sikkerhed og de mange andre fordele ved Touch ID er nu direkte indbygget i MacBook Air. Du skal bare sætte fingeren på Touch ID-sensoren for at låse din Mac op. Brug dit fingeraftryk til at få øjeblikkelig adgang til låste dokumenter, noter og systemindstil­linger uden at skulle skrive endnu en adgangs­kode. Det er også lettere at shoppe på nettet – vælg blot Apple Pay, og betal med en enkelt berøring. Det er ikke nød­vendigt at skrive dine leverings- eller faktureringsoplys­ninger, og dine kortoplys­ninger bliver aldrig delt. Med Touch ID forbliver dine person­lige oplys­ninger fortrolige.

Tastatur
Rede­signet fra A til Å.

MacBook Air har det nyeste tastatur med sommerfugle­mekanisme, der giver fire gange mere stabilitet i tasterne end traditionelle sakse­mekanismer. Sam­tidig får du større komfort og bedre respons. De individuelle LED-baggrundsbelyste taster med lyssensor gør det lettere at skrive i dårlig be­lysning.

Ydeevne
En bærbar, der er med på det hele. Hele dagen lang.

Selvom den nye MacBook Air kun vejer 1,25 kg, er den en sværvægter, når det gælder ydeevne. En ottendegenerations Intel Core i5-processor hjælper dig igennem alle dagens op­gaver – lige fra at læse mails og surfe på nettet til at lave Keynote-præsentationer og redigere iMovie-film. Med op til 16 GB hukommelse kan du sagtens arbejde med flere pro­gram­mer åbne på en gang, og et 1,5 TB SSD-lager giver dig lynhurtig start af pro­gram­mer og masser af plads til alle dine dokumenter, billeder og videoer.

Thunderbolt 3
En for alle. Alt i en.

Thunderbolt 3 kombinerer ultrahurtig båndbredde med den superalsidige USB‑C-branchestandard og giver dig en universalport med fuld fart på – ja faktisk har MacBook Air to af dem. Thunderbolt 3 integrerer dataoverførsel, opladning og video­udgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s – dobbelt så stor båndbredde som Thunderbolt 2. Du kan nemt tilslutte dine andre enheder med et kabel eller mellemstik. Og fordi Thunderbolt 3 er vendbart, vender det altid rigtigt, uanset hvordan du sætter det i.

Højttalere og kamera
Lyd, der lyder af meget mere.

MacBook Air har bedre lyd end nogen­sinde før takket være den allernyeste lydtekno­logi. Stereo­højttalere leverer dobbelt så kraftig bas og 25 procent højere lydstyrke end forrige generation. Og bredere stereolyd giver et altomsluttende lydbillede, når du lytter til musik eller ser film. FaceTime-kameraet med høj opløsning lader en – eller mange – af dine venner eller familie­medlemmer se dig helt skarpt. Og tre mikrofoner opfanger din stemme mere nøjtagtigt, når du laver FaceTime-opkald, diktererer eller taler til Siri.

Materialer
Den første Mac fremstillet med 100 % genanvendt aluminium.

Apple har skabt en aluminiumslegering, som er lige så stærk og holdbar som før og med samme elegante finish – helt uden at udvinde ny aluminium. Den er lavet af spåner fra genindvundet aluminium, som vi har bearbejdet helt ned på atomniveau. Resultatet er et kabinet, der er lige så smukt og robust som noget andet kabinet, vi har lavet. Og ikke mindst den grønneste Mac til dato.

Mojave
Vildt. Enkelt.

Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. Det giver dig mulighed for at gøre ting, som ganske enkelt ikke er mulige på andre computere. Forklaringen er, at styresystemet er udviklet specifikt til den hardware, det kører på – og vice versa. Og med macOS Mojave får du nye funktioner – inspireret af de tungeste og mest erfarne brugere, men de­signet til alle.

StandNy
ProducentApple

Design

Farve på produktGuld
ProdukttypeNotebook
FormfaktorMuslingeskal

Display

Skærmopløsning2560 x 1600 pixel
Touchskærm
Billedformat16:10
LED baggrundslys

Processor

Processor frekvens1,6 GHz
Processor familie8th gen Intel® Core™ i5
Processor turbo frekvens (max)3,6 GHz
Processor cache4 MB
Processor cache typeL3

Hukommelse

Intern hukommelse8 GB
Intern hukommelsestypeLPDDR3-SDRAM
Maksimal intern hukommelse16 GB
Hukommelseshastighed, ur2133 Mhz
Hukommelse form faktorOn-board

Lagring

Samlet lagringskapacitet128 GB
LagermedieSSD
Indbygget kortlæser
Antal installerede SSD'er1
Solid-state, drev kapacitet128 GB
Solid-state, drev interfacePCI Express

Grafik

On-board grafikkort
Diskret grafik adapter
On-board grafikkort, modelIntel UHD Graphics 617
Diskret grafikkort, modelIkke tilgængelig
On-board grafikadapter familieIntel® UHD Graphics
Maks. opløsning5120 x 2880 pixel

Lyd

Antal indbyggede højttalere2
Indbygget mikrofon
Antal mikrofoner3

Kamera

Front kamera

Optisk drev

Optisk drevtype

Netværk

Bluetooth
3G
4G
Wi-Fi-standardWi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi
Wi-Fi-standarder802.11a,Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Ethernet LAN
Bluetooth udgave4.2

Porte & Grænseflader

Antal thunderbolt 3 porte2
DVI-porte
Hovedtelefon udgange1
Kombinationsport, hovedtelefon/mikrofon
Dockingstik
Opladningsport typeDC-in-stik

Præstation

Ambient lyssensor

Tastatur

Numerisk tastatur
PegeenhedTrackpad
Tastatur, baggrundsbelyst
Island-style tastatur
Almindelig størrelse tastatur

Software

Operativsystem installeretmacOS Mojave
Medfølgende softwareiMovie
GarageBand
Siri
Safari
FaceTime
Photo Booth
iTunes
iBooks
App Store
Time Machine

Batteri

BatteriteknologiLithium Polymer (LiPo)
Batterikapacitet (watt-timer)50,3 Wh
Batterilevetid (maks.)12 t
Standby tid30 dage

Strømstyring

AC adapter, strøm30 W
AC adapter frekvens50/60 Hz
AC adapter indgangsspænding100 - 240 V

Driftsbetingelser

Driftstemperatur (T-T)10 - 35 °C
Lagringstemperatur (T-T)-25 - 45 °C
Relativ luftfugtighed (H-H)0 - 90%
Driftshøjde0 - 3000 m
Breddegrad, ikke i brug0 - 10000 m

Godkendelser

EPEAT overholdelseGold
Energi-certificeret

Vægt & størrelser

Vægt1,25 kg
Bredde304,1 mm
Dybde212,4 mm
Højde (front)4,1 mm
Højde (bagside)1,56 cm

Emballage indhold

AC-adapter inkluderet
Kabler inkluderetUSB Type-C

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Apple MacBook Air 13.3 8GB 128GB Intel UHD Graphics 617 Apple macOS Mojave 10.14
Din bedømmelse