Apple MacBook 12 8GB 256GB Graphics 615 Apple macOS Mojave 10.14

9.456,25 kr
På lager
SKU
MNYH2DK/A

30.48 cm (12") LED IPS, 2304 x 1440, 1.2GHz Intel Core m3, 8GB LPDDR3, 256GB SSD, Intel HD Graphics 615, 802.11ac, Bluetooth, USB-C, 480p FaceTime, macOS Sierra

MacBook
Let. Og lysår foran.

Vores mål med MacBook var at gøre det umulige: at presse en oplevelse i fuld størrelse ind i den tyndeste og letteste bærbare Mac nogensinde. Og den nye MacBook er ikke alene kompakt, den har også mere power end nogensinde. Den nye MacBook leverer op til 20 procent hurtigere ydeevne takket være nye syvende­generations Intel Core m3-, i5- og i7-processorer og op til 50 procent hurtigere SSD‑lagring.

Millimetertyndt muskelbundt.

Takket være syvendegenerations Intel Core-processorer er MacBook nu hurtigere end nogensinde. Uanset om det gælder rutinehandlinger som at åbne programmer og filer eller mere avanceret brug af computeren, kommer du nemt igennem dagens opgaver med hurtigere SSD-lagring og op til 3,6 GHz Turbo Boost-processorkraft.

Nu er der mere i den. Så du kan få mere ud af den.

Samtlige komponenter i MacBook er omhyggeligt designet til at få mest muligt ud af et ubegribelig tyndt og let kabinet. Vi har valgt de nyeste, mest kraftfulde processorer og optimeret macOS til at udnytte dem så energi­effektivt som overhovedet muligt. Da det ikke er nødvendigt med en ventilator til at nedkøle computeren, har den plads til flere battericeller, så du kan være på farten hele dagen.

Processor

Indvendigt er den udstyret med syvende­generations Intel Core m3-, i5- og i7-processorer med 14-nanometer procesteknologi. Derfor kan MacBook levere den absolut bedste kombination af energi­effektivitet og ydeevne. Det gør det muligt for dig at klare opgaver af enhver art.

Ventilatorfri arkitektur

MacBook er bygget til at skulle være så godt som lydløs. Processoren har et strømforbrug på kun 5 watt, og systemet genererer derfor mindre varme. Så der er ikke brug for en ventilator til at nedkøle computeren. I stedet er bundkortet placeret på en anisotropisk grafitplade, som er med til at sprede eventuel varme. Det betyder, at din MacBook ikke støjer, selvom den arbejder hårdt.

Lagringsplads og hukommelse

Selv med sine små komponenter har MacBook masser af kræfter til at gemme de filer og køre de programmer, du bruger hver dag. Med op til 16 GB indbygget 1866 MHz LPDDR3-hukommelse og et SSD-lager på op til 512 GB får du en utrolig tynd og let bærbar computer med lynhurtig ydeevne.

Batteri

For at opnå batteritid til en hel dag var vi nødt til at udnytte hver eneste millimeter inden i MacBook. Derfor har vi udviklet innovative niveaudelte battericeller, som passer til kabinettets særlige konturer. Resultatet er 35 procent større batteri­cellekapacitet, end hvad der førhen var muligt.

En Retina-skærm, der tager alt helt ud til kanten.

Den smukke 12" Retina-skærm på MacBook er virkelig værd at kaste blikket på. Over 3 millioner pixels og glas fra kant til kant får hvert eneste billede til at springe i øjnene med fyldige og levende detaljer. Og det hele sker på den utroligt tynde Retina‑skærm.

For at kunne levere den smukke Retina-oplevelse har vi designet pixels med større åbning. Det får mere lys til at slippe igennem, så vi kan gøre LED-baggrunds­belysningen mere energieffektiv og stadig opnå den samme imponerede lysstyrke.

Få fingrene i et endnu bedre tastatur.

Vi tror på, at et behageligt tastatur i fuld størrelse er en uundværlig del af enhver bærbar computer. For at få plads til et sådant tastatur i MacBook designede vi det helt fra bunden – inklusive samtlige taster og mekanismerne bag. Det har ikke blot gjort hele tastaturet meget tyndere, men også mere behageligt og præcist, så du slet ikke kan holde fingrene fra det.

Bedre sommer­fugle­mekanisme. Mærkbart bedre.

Vores andengenerations sommer­fugle­mekanisme optimerer tastaturoplevelsen på en måde, der giver dig større komfort og bedre respons. Hver gang du trykker på en tast, går den ned og hopper tilbage igen i en fast bevægelse, som du vil værdsætte, så snart du går i gang med at skrive.

Force Touch-pegefelt. Tryk lidt dybere, og få mere fra hånden.

Med Force Touch-pegefeltets sensorer til registrering af tryk kan du ved hjælp af små forskelle i, hvor hårdt du trykker, fortælle din MacBook, hvad du vil have den til at gøre. Tryk hvor som helst for at udføre en række handlinger i forskellige programmer. Du kan gøre det hele fra den samme overflade – uden at løfte en finger. Og Taptic Engine leverer haptisk feedback, som giver dig føling med det, du ser på skærmen.

Multi-Touch. Præcis kontrol lige ved fingerspidserne.

Multi-Touch-bevægelser gør det nemt og intuitivt at interagere med din MacBook. Du kan scrolle i alle retninger, swipe gennem websider, knibe, rotere eller dybdeklikke for at få flere nyttige funktioner frem.

Dybdeklik
Klik, og fortsæt med at trykke på pegefeltet for at få nye funktioner frem, f.eks. for hurtigt at finde definitionen på et ord, vise et preview af en fil i Finder eller lave en ny kalenderbegivenhed ved at dybdeklikke på en dato i teksten i en mail.

Acceleratorer
Tryk gradvist hårdere på pegefeltet for at ændre, hvor hurtigt du spoler frem i en QuickTime-film, eller for at zoome ind på et sted i Kort.

Trykfølsom tegning
Tryk let for at få en tynd streg og hårdt for at få en tyk streg, når du vil markere ting i en vedhæftet fil i Mail eller lave en underskrift til formularer i Billedfremviser.

Forbind til alt det, du har brug for. Uanset hvor du er.

Med effektive teknologier presset ind i et utrolig kompakt kabinet er MacBook designet, så den passer perfekt ind i en verden, hvor stort set alt, hvad du gør på en bærbar, foregår trådløst. I de tilfælde, hvor du er nødt til at sætte stikket i, byder USB-C på tonsvis af kapacitet i én lille og praktisk port.

USB-C. Usædvanlig alsidig.

USB-C-porten samler alt, hvad du har brug for, i en port, ét enkelt sted. Porten giver dig opladning, hurtig USB-dataoverførsel (op til 5 GB/s) og videoudgang – i et design, der er en tredjedel så stort som en USB 3-port. Det gør det nemt at tilslutte alle dine foretrukne enheder.

Fuldt udstyret til en trådløs verden.

MacBook udnytter de nyeste trådløse 802.11ac Wi-Fi- og Bluetooth 4.2-teknologier fuldt ud. Og med Apples innovative software og tjenester – som giver dig mulighed for at få mest muligt ud af teknologierne – kan du trådløst gå på nettet, overføre filer, organisere dine billeder, lytte til musik og meget andet.

macOS

Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. macOS Sierra introducerer Siri på Mac – sammen med nye muligheder for at få glæde af dine billeder, shoppe mere sikkert på nettet og arbejde nemmere på tværs af dine enheder.

Stand Ny
Producent Apple
GTIN 0190198203267
Kort opsummering Apple MacBook, 7th gen Intel® Core™ m3, 1,2 GHz, 30,5 cm (12"), 2304 x 1440 pixel, 8 GB, 256 GB
Lang opsummering Apple MacBook. Produkttype: Notebook, Formfaktor: Muslingeskal. Processor familie: 7th gen Intel® Core™ m3, Processor frekvens: 1,2 GHz. Skærmdiagonal: 30,5 cm (12"), Skærmopløsning: 2304 x 1440 pixel. Intern hukommelse: 8 GB, Intern hukommelsestype: LPDD

Design

Farve på produkt Sølv
Produkttype Notebook
Formfaktor Muslingeskal
Materiale kabinet Aluminium

Display

Skærmdiagonal 30,5 cm (12")
Skærmopløsning 2304 x 1440 pixel
Touchskærm
Paneltype IPS
Billedformat 16:10
LED baggrundslys
Pixel densitet 226 ppi

Processor

Processor frekvens 1,2 GHz
Processor familie 7th gen Intel® Core™ m3
Processor turbo frekvens (max) 3 GHz
Processor cores 2
Processor cache 4 MB
Processor cache type L3
Processor litografi 14 nm

Hukommelse

Intern hukommelse 8 GB
Intern hukommelsestype LPDDR3-SDRAM
Maksimal intern hukommelse 8 GB
Hukommelseshastighed, ur 1866 Mhz
Hukommelse form faktor On-board

Lagring

Samlet lagringskapacitet 256 GB
Lagermedie SSD
Indbygget kortlæser
Antal installerede SSD'er 1
Solid-state, drev kapacitet 256 GB
Solid-state, drev interface PCI Express

Grafik

On-board grafikkort
Diskret grafik adapter
On-board grafikkort, model Intel® HD Graphics 615
Diskret grafikkort, model Ikke tilgængelig
On-board grafikadapter familie Intel® HD Graphics
Maks. opløsning 4096 x 2304 pixel

Lyd

Indbygget mikrofon
Antal mikrofoner 2

Kamera

Front kamera

Optisk drev

Optisk drevtype

Netværk

Bluetooth
3G
4G
Wi-Fi-standard Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi
Wi-Fi-standarder 802.11a,Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Ethernet LAN
Bluetooth udgave 4.2

Porte & Grænseflader

Antal USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type-C porte 1
USB Type-C DisplayPort Alternate Mode
DVI-porte
Hovedtelefon udgange 1
Kombinationsport, hovedtelefon/mikrofon
Dockingstik

Præstation

Ambient lyssensor

Tastatur

Numerisk tastatur
Pegeenhed Trackpad
Tastatur, baggrundsbelyst
Island-style tastatur
Almindelig størrelse tastatur
Antal taster på tastatur 79

Software

Operativsystem installeret macOS Sierra
Medfølgende software iMovie
GarageBand
Siri
Safari
FaceTime
iTunes
iBooks
App Store
Time Machine

Processor særlige funktioner

Intel® Turbo Boost Teknologi

Batteri

Batteriteknologi Lithium Polymer (LiPo)
Batterikapacitet (watt-timer) 41,4 Wh
Batterilevetid (maks.) 10 t
Standby tid 30 dage

Strømstyring

AC adapter, strøm 29 W
AC adapter frekvens 50/60 Hz
AC adapter indgangsspænding 100 - 240 V

Driftsbetingelser

Driftstemperatur (T-T) 10 - 35 °C
Lagringstemperatur (T-T) -25 - 45 °C
Relativ luftfugtighed (H-H) 0 - 90%
Driftshøjde 0 - 3000 m

Godkendelser

EPEAT overholdelse Guld
Energi-certificeret

Vægt & størrelser

Vægt 920 g
Bredde 280,5 mm
Dybde 196,5 mm
Højde (front) 3,5 mm
Højde (bagside) 1,31 cm

Emballage indhold

AC-adapter inkluderet
Kabler inkluderet USB Type-C

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Spørgsmål til denne vare?
Send os en besked, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Du har endnu ingen godkendte spørgsmål
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Apple MacBook 12 8GB 256GB Graphics 615 Apple macOS Mojave 10.14
Din bedømmelse