Apple iPhone 8 4.7 64GB 4G Sølv

5.071,25 kr
På lager
SKU
MQ6H2QN/A

11.938 cm (4.7 ") , 1334 x 750, Retina HD, A11 + M11, 64GB, Touch ID, 802.11ac, Bluetooth 4.2, NFC, 12MP + 7MP, iOS 11

Betagende begavet.
iPhone 8 kan kendes på sit helt nye design i glas. Og verdens mest popu­lære kamera, som nu er endnu bedre. Den mest powerfulde og intelligente chip i en smartphone nogen­sinde. Trådløs opladning helt uden besvær. Og augmented reality-oplevelser, som aldrig før har været mulige. iPhone 8. En helt ny generation af iPhone.

Design.
Det var målet at konstruere en iPhone i holdbart glas, der sam­tidig kan op­lades trådløst. Vi gjorde det ved at udvikle en helt ny type glas og forstærke det med en base i laser­svejset stål og et aluminiums­bånd i samme kvalitet, som bruges i luftfartsindustrien. Det hele er særligt udviklet til at være vandafvisende ned til sidste mikrometer.

Det mest holdbare glas i en smart­phone nogensinde.
For- og bagsiden er udført i specialudviklet glas med et 50 % tykkere forstærkende lag. Det styrkes yderligere af en ny stålbase og et stærkere 7000 Series-aluminiumsbånd i samme kvalitet, som bruges i luftfarts­industrien. En fedt- og finger­aftryks­afvisende belægning gør det nemt at holde glasset rent.

Tre nye finisher.
iPhone 8 fås i tre nye glasfinisher: space grey, sølv og guld. De bliver skabt i en særlig proces med syv lag farve, der giver nøjagtige nuancer, god dækkeevne og stor dybde i farverne. Og det matchende aluminiumsbånd passer perfekt til glasset.

Vand-, stænk- og støv­afvisende.
iPhone 8 er præcisionsfremstillet helt ned til mindste detalje for at gøre den modstandsdygtig over for vand, stænk og støv.

Trådløs opladning til et trådløst liv.
Det har altid været meningen, at iPhone skulle være en fuld­stændig trådløs enhed – fri for opladerkabler og ledninger til hoved­telefoner. Med bagsiden i glas og et indbygget system til trådløs opladning er iPhone 8 designet til en trådløs frem­tid.

Hils på AirPower.
Den intelligente teknologi bag AirPower gør det muligt at oplade kompatible udgaver af iPhone, Apple Watch og AirPods hvor som helst på dens overflade.

Stereo­højttalere med kraftigere og mere dynamisk lyd.
iPhone 8 har redesignede stereo­højttalere, der giver op til 25 % højere lyd og dybere bas. Skru op, og oplev en mere fyldig lyd på musik, videoer og opkald på medhør.

Sikkerhed, der er lige så avanceret som dit fingeraftryk.
Med Touch ID er dit fingeraftryk din sikre adgangskode. Brug det til hurtigt at låse din telefon op og logge på mange af dine foretrukne apps. Touch ID gør det også muligt at bruge Apple Pay, som du kan betale med i butikker, i apps og på nettet.

Retina HD‑skærm
Vi har lavet en skærm, der er mere opmærksom på omgivelserne. Den er udviklet med lysfølsom tekno­logi og et bredt farve­spektrum, der får alt, hvad du ser på skærmen, til at virke mere naturligt.

True Tone.
Meget dejligere at se på.
True Tone-teknologien bruger en avanceret firekanalssensor, som diskret tilpasser skærmens hvid­balance, så den matcher farve­temperaturen i det lys, der omgiver dig. Det får billederne på skærmen til at se lige så naturlige ud som på tryk og giver mindre belastning af øjnene.

Den mest præcise farve­gengivelse på markedet.
Med naturtro farver og høj kontrast bliver alt det, du ser på – billeder, film, spil eller nyheder – knivskarpt og mere medrivende. Det bredere farveområde og branchens bedste farvepræcision betyder, at dine billeder bliver endnu mere med­rivende.

Kameraer
Hvordan gør man verdens mest populære kamera endnu bedre? Vi har gjort det ved at introducere en ny sensor, der drives af A11 Bionic-chippen. Den gør det nemt og automatisk at bruge avancerede fototeknikker – så alle kan tage utroligt flotte billeder og optage fantastiske film. Og så er kameraerne i iPhone 8 også designet til at give de mest fantastiske og medrivende augmented reality-oplevelser.

iPhone 8-kamera
Kameraet med vidvinkelobjektiv på iPhone 8 er det samme som på iPhone 8 Plus – det har en blænde­åbning på ƒ/1,8 og seks linser, optisk billed­stabilisering og en større, hurtigere 12 MP sensor.

Ny avanceret ISP.
Fuldt ud optimerede fotomulig­heder.
Den intelligente, Apple-designede billedsignalprocessor registrerer elementer i omgivel­serne – f.eks. personer, bevægelse og lysforhold – og optimerer dine billeder, allerede før du tager dem. Den udfører også avanceret pixelbehandling og giver et bredere farveområde, hurtigere autofokus og bedre HDR-billeder.

Portræt-funktion.
Giver en endnu smukkere dybde­effekt.
Portræt-funk­tionen er nu endnu bedre med skarpere detaljer, mere naturlig sløring af baggrunden, forbedrede resultater i dårlig be­lysning og adgang til blitz, når du har brug for det.

Portrætlys.
Studio­effekter. Lige nu og her.
Ud fra omfattende forskning i de kunstneriske og tekniske forud­sætninger for portræt­fotografering har vi udviklet Portrætlys, som giver en ny dimension til Portræt-funktion. Portrætlys kører på A11 Bionic og den nye ISP. Det bruger ansigts­genkendelse og dybde­registrering til at give portrætter imponerende flotte skygger, projektøreffekter og meget mere.

Frontkamera.
Fuldt fokus på dig.
Med Retina Flash, bredere farveområde, avanceret pixel­teknologi og automatisk billed­stabilisering kan 7 MP FaceTime HD-kameraet tage selfies i en klasse for sig.

Nye filtre.
Bedre blitz.
Mere sjov.
Lige fra det øjeblik du fanger et godt motiv, til du laver den sidste redi­gering, gør iPhone 8 det endnu nemmere at skabe stor­slåede billeder. Og med næstegenerations HEIF-kompri­merings­teknologi kan du tage nye billeder med samme gode kvalitet som før, men i et filformat, der kun fylder det halve. Så du kan bare skyde løs.

Live Photo-effekter og nye filtre
Lav dit bedste Live Photo om til en sjov lille videosløjfe, eller få det til at springe frem og tilbage. Lav fyr­værkeri om til strålende striber på himlen med den smukke Lang eksponering-effekt. Og læg nye filtre på for at opnå mere naturtro hudtoner eller give portrætter et klassisk udtryk.

True Tone Flash med fire LED-dioder og Slow Sync
Slow Sync kombinerer en langsom lukkerhastighed med en strobe­funktion med korte intervaller. Det er praktisk under dårlige lys­forhold, når du gerne vil have mere lys på motivet i forgrunden og stadig have den rigtige eksponering i bag­grunden. Oven i det giver True Tone Flashen med fire LED-dioder op til dobbelt så ensartet belysning, som gør det nemmere at undgå “hotspots”.

Videoer, der hører hjemme på det store lærred.
Uanset om du er en pavestolt forælder, studerende på film­viden­skab eller arbejder som film­instruktør, kan du optage fæno­menalt flotte film med iPhone 8. En Apple-designet video­koder udfører billedbehandling i realtid for at give optimal kvalitet. Og med HEVC-komprimering får du samme gode video­kvalitet som før, men i et filformat, der kun fylder det halve.

4K-video
Op til 60 billeder pr. sek.

Slowmotion
1080p med op til 240 billeder pr. sek.

Mere stabile optagelser
Den avancerede videostabilisering anvender en ny, større sensor og den powerfulde ISP til at stabilisere alt det, du optager. Og den optiske billed­stabilisering er udviklet speci­elt til at reducere slørede be­vægel­ser og rystelser i videoer, der er optaget i dårlig belysning. Så undgår du rystelser i dine film, selvom du måske ryster en smule på hånden.

Billeder taget med iPhone 8.
Vi har bedt amatører og profes­sionelle fotografer rundt om i verden om at bruge iPhone 8 til at tage billeder af alt det, der inspirerer dem. Deres billeder er smukke eks­empler på, hvad kameraerne på iPhone 8 er i stand til.

A11 Bionic
Er det muligt at lave en chip, der både er stærk og klog? Vi har gjort det til iPhone 8 og iPhone X. Mød A11 Bionic – den mest powerfulde og intelligente chip i en smart­phone nogen­sinde.

Power som aldrig før.
A11 Bionic har seks kerner og 4,3 milliarder transistorer: fire kerner til effektivitet, der er op til 70 % hurtigere end A10 Fusion-chippen, og to kerner til ydeevne, der er op til 25 % hurtigere. CPU'en kan endda udnytte alle seks kerner samtidig, når du har brug for et turbo-boost.

Udtænkt til effektivitet.
A11 Bionic styrer sin enorme power på intelligent vis og fordeler op­gaver mellem kernerne til ydeevne og til effektivitet. På den måde går de ting, du gør mest – som f.eks. at skrive beskeder og surfe på nettet – hurtigere og bruger mindre strøm.

Mere realistisk augmented reality.
Med A11 Bionic-chippen bliver AR-spil og -apps flydende og realistiske som aldrig før.

En chip skabt specielt til Metal 2 og Core ML.
Metal 2 er Apple-designet grafik­software, som udviklerne kan bruge til at lave konsollignende spil. Med Core ML er det også muligt for dem at integrere maskinlæring i deres apps. Grafikprocessoren i A11 Bionic er optimeret til disse nye, medrivende 3D-spil og AR-oplevelser.

Trådløs opladning
Her er en iPhone, som er designet til et trådløst liv. Vi har videre­udviklet teknologien fra trådløse hoved­telefoner og avancerede trådløse netværk, så vi nu kan præsentere nem og enkel trådløs opladning. Bagsiden i glas og det effektive opladnings­system gør, at du bare skal lægge din iPhone 8 ned for at lade den op.

Designet til at virke overalt.
Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for folk at bruge trådløs opladning alle steder. Derfor virker iPhone 8 sam­men med de trådløse Qi-opladere, der ofte findes på hoteller og caféer, i lufthavne og i biler. Belkin og mophie har også udviklet to nye trådløse opladere til iPhone 8.2

AirPower.
Markant simplere trådløs opladning.
Med den elegante, supertynde nye AirPower-opladnings­plade kan du oplade flere enheder samtidig, og de behøver ikke at ligge på ét bestemt sted. Du kan nemt lægge op til tre kompatible enheder – f.eks. den nyeste model af iPhone, Apple Watch og AirPods – hvor som helst på pladen for at oplade dem samtidig.

iOS
Verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder.
iOS gør iPhone og iPad til en helt særlig og personlig oplevelse med masser af power. Brugerfladen er smuk og intuitiv, du får intelligente forslag, præcis når du skal bruge dem, og avancerede teknologier beskytter din anonymitet og sikkerhed. Så snart du har prøvet iOS, er det ganske nemt at forstå, hvorfor så mange er vilde med iPhone og iPad.

Nemt at bruge
Tryk. Swipe. Scroll. Du har det allerede i fingrene.
Så snart du får din enhed i hånden, er du klar til at bruge den. iOS har altid været designet til interaktioner med Multi-Touch. Tryk på din yndlingsapp, og begynd at arbejde – eller spille – med det samme. Swipe til højre for at se, hvad der sker i dag. Og scroll gennem tusindvis af billeder på få sekunder. Alt i iOS er designet til både at se godt ud og fungere perfekt.

Produktivitet
iOS 11 kan mere end nogen­sinde før. Så du også kan.
iOS 11 gør iPhone og iPad mere levende end nogen­sinde før, så du får en mere personlig oplevelse med masser af power. De nye funktioner og muligheder gør, at du kan endnu mere, både hurtigere og nemmere. Appen Arkiver samler alle dine filer. Og med den nye Dock på iPad er det legende let at finde dine foretrukne og senest brugte apps. Funktionen Træk og anbring gør det nemt at flytte rundt på tekst, billeder og filer på din iPad, mens Multitasking gør det endnu bedre at arbejde i flere apps på samme tid.

Oplevelsen
Hardware og software er udviklet sammen. Oplevelsen taler for sig selv.
Når hardware og software er designet til at gå hånd i hånd, så virker det hele bare. Og det virker utroligt godt. Apps kan udnytte den avancerede hardware, fx den stærke A11 Bionic-chip med neural arkitektur. iOS 11 kan udnytte den sikkerhed, som de avancerede autentificerings-teknologier Touch ID og Face ID leverer. Og ProMotion-teknologien i iPad Pro gør Apple Pencil endnu mere responsiv.

Kamera
Når du trykker på udløserknappen, udfører billedsignalprocessoren i iPhone-kameraet milliarder af handlinger som ansigts­gen­kendelse, autofokus og eksponeringsjustering – for bare at nævne nogle. Alt sammen, så du kan tage utroligt livagtige billeder på en brøkdel af et sekund.

Apple Pay
Takket være avancerede autentificerings-teknologier som Face ID og Touch ID og en chip, der er udviklet specielt til at beskytte dine betalings­oplysninger, har det aldrig været nemmere eller mere sikkert at shoppe.

Apple Pencil
Sammen med den nye iPad Pro med ProMotion-teknologi bliver Apple Pencil mere flydende og præcis at bruge end nogen­sinde før. Og latenstiden – den lille forsinkelse, der opstår, fra du begynder at tegne, til det vises på skærmen – er så kort, at du næsten ikke bemærker den.

Augmented reality. Apps, der forandrer verden.
iOS er verdens største augmented reality-platform. Og nu kan spil og apps give dig så utroligt medrivende og flydende oplevelser, at du glemmer både tid og sted. Ved at udnytte den fantastiske Retina-skærm og de imponerende kameraer på iPad kan du give dit hjem en makeover, udforske en by, du altid gerne har villet se, eller gå en tur med dinosaurerne – alt sammen digitalt og helt ufarligt. Mulighederne er uendelige.

Indby­ggede apps
Apps, der er lige så smarte, som de er nyttige.
iOS indeholder en samling af de vigtigste Apple-designede apps, som du kommer til at bruge hver dag, som Fotos, Kort, Beskeder, Sundhed med flere. Hver enkelt af dem er udviklet til at være utroligt intuitiv i brug og smuk at se på. Og til alt det andet, du gerne vil bruge apps til, kan du vælge imellem flere millioner forskel­lige i App Store. Den er indrettet, så den er perfekt at gå på opdagelse i – så det er dejligt nemt at finde din næste yndlingsapp.

Intelligens
Et styresystem med en ustyrlig høj IQ.
Med avancerede funktioner som proaktive forslag, tekstforudsigelse og – alles favorit – den intelligente assistent Siri gør iOS alting nemmere, hurtigere og sjovere.

Siri.
Mere hjælpsom. Helt naturligt.
Det er nemmere og hurtigere at få tingene gjort, når du bruger Siri. Og iOS gør Siri endnu mere hjælpsom. Takket være avanceret maskinlæring kan du tale, helt som du plejer. Snak lige om at have en powerfuld stemme.
Siri fungerer med dine yndlingsapps.
Du kan bede Siri om at oprette påmindelser og planlægge ting i din kalender. Du kan også bede Siri om at sende en besked eller finde et billede.

iOS ved, hvad du vil, før du selv gør.
iOS kan udnytte Siris intelligens og komme med praktiske forslag, der gør det nemmere at skrive en besked eller hurtigere at nå din destination. Du kan endda få anbefalinger til apps, som du sandsynligvis vil blive glad for. Samtidig med at dine personlige oplysninger er godt beskyttet.

Kort
Kort kan lære din daglige rutine og give praktiske forslag til steder, du måske kunne være interes­seret i at besøge, og den hurtigste måde at komme derhen på. For eksempel vises de kommende møder i din kalender automatisk sammen med ruteforslag.

Fotos
Når du søger i din billedsamling, laver Fotos milliarder af bereg­ninger for at finde billeder af de bestemte personer, steder og ting, som du leder efter. Og med særligt udvalgte billeder og endnu mere nøjagtig ansigts­gen­kendelse går det hurtigere end nogen­sinde at finde dine yndlingsminder.

Foreslåede apps
Siri foreslår apps, som du sikkert vil kunne lide, baseret på din placering og tids­punktet på dagen. Når du ankommer til trænings­centeret, kan Siri for eksempel foreslå din foretrukne træningsapp, så du får mest muligt ud af din indsats.

Beskyttelse af dine data
Vi integrerer anonymitet og sikkerhed overalt. Og i alt.
Hos Apple bygger vi beskyttelse af dine oplysninger ind i vores processer helt fra begyndelsen. Og når vi udvikler et produkt, sørger vi for, at sikkerhed og anonymitet er en del af selve kernen. Det er værdier, som vi lægger ekstremt stor vægt på, fordi din tillid betyder alt for os.

Omfattende anonymitet.
iOS er designet til at beskytte dine personlige oplysninger. Hvis en app, du har installeret, vil have adgang til personlige oplysninger som f.eks. placering eller billeder, beder den dig om tilladelse. Og du har fuldstændig kontrol over, hvordan apps får adgang til dine data i HealthKit og HomeKit. Samtaler over iMessage og FaceTime er krypterede, så det kun er dig og den person, du snakker med, der kan se eller læse, hvad der bliver sagt. Og de indbyggede funktioner i Safari giver dig mulighed for at surfe anonymt, blokere cookies og forhindre websites i at spore dig.

Avanceret sikkerhed.
Af alle styresystemer til mobile enheder har iOS de mest avancerede sikkerhedsfunktioner. Hardware- og firmwarefunktioner er designet til at yde beskyttelse mod malware og virus, mens iOS-funktioner hjælper med at beskytte dine personlige oplysninger. Face ID og Touch ID er nemme alternativer til at indtaste din adgangskode hver gang og derved forhindre uautoriseret adgang til din enhed. Og vi giver udviklere værktøjer til at lave de sikrest mulige apps med den mest effektive kryptering, App Transport Security, og meget mere.

Kontinuitet
Alle dine enheder. Én samlet oplevelse.
Med iCloud kan iOS automatisk forbinde mange af dine Apple-produkter og gøre dine hverdags­opgaver nemmere. Du kan f.eks. hurtigt dele filer mellem enheder uden at skulle sende dem i en mail. Eller begynde på en opgave på din iPad og gøre den færdig på din Mac. Og alting er synkroniseret – så når du opdaterer et dokument eller et billede på din iPhone, vises den nyeste version på alle dine enheder.2

Med Handoff kan du fortsætte, præcis hvor du slap.
Begynd at skrive en mail eller en besked på din iPhone, og gør den færdig på din Mac. Handoff virker med iTunes, Musik, Mail, Safari, Pages, Numbers, Keynote, Kort, Beskeder, Påmindelser, Kalender, Kontakter, Noter, Podcasts og Ur.

Send beskeder fra alle dine enheder.
Modtag en besked på din iPhone, og svar fra din Mac eller iPad. Du kan endda sende beskeder fra din iPad eller Mac ved at vælge et telefonnummer i f.eks. Safari, Kontakter eller Kalender.

Del filer trådløst med AirDrop.
Deling med AirDrop er hurtigere og mere praktisk end en mail eller en besked, særligt fordi du kan sende filer, som er for store til mange mailservere.

Universel udklipsholder. Kopiér her og sæt ind der.
Kopiér tekst, billeder eller video fra en app på din iPhone. Sæt det derefter ind i en app på din Mac eller iPad. Helt enkelt.

AirPlay 2. Den gode musik er i huset.
Du kan styre dine AirPlay 2-højttalere med iPhone, iPad og Mac eller skifte mellem dem uden problemer.4 Afspil en sang i stuen og i køkkenet på samme tid. Juster lydstyrken i et hvilket som helst rum. Eller få din musik til at spille synkront på alle højttalere på samme tid.

iCloud
Sikkert at gemme. Nemt at dele.
iCloud opbevarer dine billeder, videoer, dokumenter, sange, apps, filer og andet på sikker vis – og opdaterer dem på tværs af alle dine enheder. På den måde har du altid adgang til alle dine ting, overalt.

iOS hjælper dig også i bilen og derhjemme.

Hjem
iOS gør automatisering i hjemmet sikkert og nemt. Du kan f.eks. indstille, at lyset automatisk bliver tændt, når du svinger ind i indkørslen, eller afspille lidt lækker musik for din kat, mens du er ude. Og hvis du har glemt at låse fordøren, kan du også gøre dét fra din iPhone.

CarPlay
Med CarPlay kan du bruge din iPhone i bilen på en smartere og mere sikker måde. Du kan få rutevejledninger, lytte til din yndlingsmusik, snakke i telefon og meget mere. Alt sammen på en sikker måde, hvor du hele tiden kan holde øjnene på vejen.

Forstyr ikke
iOS 11 kan registrere, at du muligvis kører bil, og slå “Forstyr ikke” til, så du ikke bliver distraheret af opkald, tekst­beskeder og med­delelser, mens du kører. Du kan indstille et autosvar til dem, der kontakter dig. Og i nødstilfælde går opkald eller beskeder igennem.

Tilgænge­lighed
Vi mener, alle skal kunne opleve alt det, iOS kan.
iOS har en lang række tilgængeligheds­funktioner, der kan hjælpe personer med et handicap med at opleve mere af alt det, iPhone og iPad kan. Teknologien udvikler sig hele tiden, og vi vil sikre os, at alle kan følge med.

Du får altid de seneste opdateringer. Gratis.
iOS-opdateringer er gratis. Og de kan hentes trådløst på iPhone og iPad, med det samme de bliver tilgængelige. Din enhed kan give dig besked, når det er tid til at opdatere, så du altid har de nyeste og bedste funktioner.

Stand Ny
Producent Apple
GTIN 0190198451330
Kort opsummering Apple iPhone iPhone 8, 11,9 cm (4.7"), 1334 x 750 pixel, 64 GB, 12 MP, iOS 11, Sølv
Lang opsummering Apple iPhone iPhone 8. Skærmdiagonal: 11,9 cm (4.7"), Skærmopløsning: 1334 x 750 pixel, Skærmtype: IPS. Processor familie: Apple, Processortype: A11. Intern lagringskapacitet: 64 GB. Bagkamera opløsning (numerisk): 12 MP, Bagkamera type: Enkelt kamera. SI

Display

Skærmdiagonal 11,9 cm (4.7")
Skærmopløsning 1334 x 750 pixel
Berøringsfølsom skærm
Orienterings-sensor
Skærm facon Flad
Skærmtype IPS
Kontrastforhold (normal) 1400:1
Touch teknologi Multi-touch
Skærm, lysstyrke 625 cd/m²
Type af touchskærm Kapacitiv
Pixel densitet 326 ppi
Anden skærm

Processor

Processor familie Apple
Processortype A11
Processor cores 6
64-bit computing
Hjælpeprocessor
Hjælpeprocessor model M11

Lagring

Intern lagringskapacitet 64 GB
Kompatible hukommelseskort Ikke understøttet

Kamera

Bagkamera type Enkelt kamera
Bagkamera flash
Autofokus
Bagkamera opløsning (numerisk) 12 MP
Frontkameratype Enkelt kamera
Front kamera opløsning (numerisk) 7 MP
Bagkamera blændernummer 1,8
Frontkamera blændenummer 2,2
Zoom kapacitet
Digital zoom 5x
Ansigtsgenkendelse
Videooptagelse
Funktioner for videooptagelse 720p,1080p,2160p
Maksimum billedhastighed 240 fps
Video-stabilisering
Billedstabilasator
Flash-type LED
Geotagging
Multi-shot
Selvudløser
Nattefunktion
Opdagelse af smil

Netværk

SIM-korts kapacitet Single SIM
3G
4G
Wi-Fi
SIM korttype NanoSIM
2G standard EDGE,GSM
3G standard DC-HSDPA,HSPA+,TD-SCDMA,UMTS
4G standard LTE
Bluetooth
Wi-Fi-standarder 802.11a,Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth udgave 5.0
Bluetooth profiler A2DP
2G-bånd (primær SIM) 850,900,1800,1900 Mhz
3G bånd, understøttet 850,900,1700,1900,2100 Mhz
Tethering (modem-funktion)
AirPlay
Near Field Communication (NFC)

Abonnement

Abonnementsform Ingen abonnement

Porte & Grænseflader

USB-port
Lightning stik

Messaging

Tekstbeskeder (SMS)
MMS (Multimedia Message Service)
Instant messaging (IM)
Chat
E-mail

Design

Formfaktor Menu
Farve på produkt Sølv
International beskyttelseskode (IP) IP67
Beskyttelsesfunktioner Støvresistent, Stænktæt, Vandtæt
Fingeraftrykslæser

Ergonomisk

Nærhedssensor
Accelerationsmåler
Ambient lyssensor
Gyroskop

Præstation

Video-opkald
Administrering af personlig information (PIM) Alarmur, Lommeregner, Kalender, Påmindelse om begivenheder, Noter
Fly-indstilling
Mikrofon lydløs
Temaer Baggrunde

Navigation

GPS
Hjælpende GPS (A-GPS)
GLONASS
Elektronisk kompas
Barometer
Wi-Fi indstillinger

Multimedie

Højttalere Stereo
Equalizer
Understøttede lydformater AAC,AAX,AAX+,AIFF,HE-AAC,M4A,WAV
Understøttede videoformater AVI,M4V,MOV,MP4
Understøttede billedformater GIF,JPG,TIF
Understøttede dokumentformater DOC,DOCX,HTM,HTML,ICS,PDF,PPT,PPTX,RTF,TXT,VCF,XLS,XLSX
Understøttede arkiv-formater Lynlås
Video kompressionsformater H.264,M-JPEG,MPEG4

Opkaldsadministration

Banke på funktion
Viderestilling af opkald
Opkald på hold
Opkaldsblokering
Opkaldsid
Telefonhøjttaler
Konferenceopkald
Vibrationssignal
Stemmeopkald
Stemmestyring
Opkaldstimer

Software

Platform iOS
Operativsystem installeret iOS 11
Understøttede Windows operativsystemer Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 IOT Core,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64
Understøttede Mac operativsystemer Mac OS X 10.10 Yosemite,Mac OS X 10.11 El Capitan,Mac OS X 10.9 Mavericks

Batteri

Batteriteknologi Lithium-Ion (Li-Ion)
Ledningsfri opladning
Taletid (3G) 14 t
Browsing tid (Wi-Fi) 12 t
Trådløs lyd afspilningstid 40 t
Trådløs videoafspilningstid 13 t

Vægt & størrelser

Vægt 148 g
Bredde 67,3 mm
Dybde 7,3 mm
Højde 138,4 mm

Driftsbetingelser

Driftstemperatur (T-T) 0 - 35 °C
Lagringstemperatur (T-T) -20 - 45 °C
Relativ luftfugtighed (H-H) 5 - 95%
Driftshøjde 0 - 3000 m

Emballage indhold

Medfølgende software FaceTime
Safari
iTunes Store
App Store
iBooks
Game Center
iCloud Drive
Kabler inkluderet Lightning
Hovedtelefoner inkluderet
AC-adapter inkluderet

Tekniske detaljer

Farve

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Spørgsmål til denne vare?
Send os en besked, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Du har endnu ingen godkendte spørgsmål
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Apple iPhone 8 4.7 64GB 4G Sølv
Din bedømmelse