Apple iPad Pro Wi-Fi Cellular 10.5 64GB Grå Apple iOS 12

5.740,00 kr
På lager
Kun 3 tilbage
SKU
MQEY2KN/A

iPad Pro Wi-Fi + Cellular, 26.67 cm (10.5 ") , 2224 x 1668, A10X + M10, 64GB, LTE, 802.11ac, Bluetooth 4.2, 12MP + 7MP, iOS 10

iPad Pro
Alt er bedre på iPad Pro.
Også dig.

Den nye iPad Pro kan klare det hele – og lidt til. Den har mere power end de fleste bærbare computere og er alligevel dejlig nem at bruge. Den redesignede Retina-skærm er lige så imponerende at se på, som den er at bruge. Og med iOS, verdens mest avancerede mobile styresystem, går det hele op i en højere enhed.

Retina-skærm
Den mest avancerede skærm på hele kloden.

iPad har altid været den ultimative Multi-Touch-oplevelse. Og den redesignede Retina-skærm på iPad Pro sætter en helt ny standard. Ikke alene har den højere lysstyrke og mindre genskin – den har også langt hurtigere reaktionstid end nogen forgænger. Uanset om du scroller løs i Safari eller spiller tunge 3D-spil, går alt så utroligt jævnt og hurtigt, at du helt sikkert bliver revet med.

En ny skærm på 10,5 tommer.
Den nye 10,5" iPad Pro har en skærm, der er næsten 20 % større end 9,7" modellen, så du får endnu mere plads at arbejde – og lege – på. Der er også blevet plads til et full-size-tastatur på skærmen. Og alligevel er den bærbar som aldrig før.

Opdateringsfrekvens på 120 Hz. Ses og føles helt anderledes.
Den nye Retina-skærm på iPad Pro understøtter nu en opdaterings­frekvens på 120 Hz. Det betyder, at film og videoer ser fantastisk flotte ud, og at spil glider problemfrit. Sjovt som hastighed pludselig bliver til en smuk ting. Og uanset hvordan du bruger Retina-skærmen – med dine fingre eller Apple Pencil – vil alt føles hurtigere og mere responsivt.

Ny multitasking. Så du kan nå multimeget.
Snart bliver det nemmere end nogensinde at nå mere end nogensinde. I iOS 11 får du en helt ny Dock, som gør det nemt at åbne apps og filer, du har brugt for nylig. Og når du bruger Slide Over eller Split View, vil begge apps være aktive, så du kan arbejde i dem begge to samtidig. Du kan altså redigere et billede i Fotos, samtidig med at du laver et website. Eller bruge Safari til at planlægge din næste ferie, mens du bekræfter datoerne i Kalender. iPad Pro og iOS 11 arbejder perfekt sammen, så du kan lave alt det, du vil – på samme tid.

Ydeevne
Stærkere end de fleste computere.

A10X Fusion-chippen med 64-bit-arkitektur og seks kerner giver dig masser af power mellem hænderne. Så meget at du kan redigere 4K-video på farten. Rendere en detaljeret 3D-model. Eller oprette og markere i komplekse dokumenter og præsentationer. Helt nemt – og på en enhed, der stadig har batteritid til en hel dag.

Forbedret Apple Pencil
Yderst spidskompetent.

iPad Pro-skærmens opdateringsfrekvens er blevet forbedret, så Apple Pencil gengiver dine strøg endnu mere præcist og naturligt. Apple Pencil er det eneste digitale skriveredskab, der giver dig mulighed for at skrive, lave markeringer og tegne med så præcist et pixel-niveau.

Apple Pencil er endnu bedre med iOS 11.

Øjeblikkelige noter
Skriv, når inspirationen rammer dig. Med det samme du sætter spidsen af Apple Pencil på din iPads låseskærm, åbnes der en tom note.

Øjeblikkelig markering
Underskriv dokumenter, lav markeringer i PDF'er, eller tegn på et screenshot helt uden besvær.

Integreret tegning
Du kan nemt skitsere, tegne eller skrive ved siden af tekstblokke i Noter og Mail.

Scan, og underskriv
Den nye dokumentscanner i Noter kan automatisk registrere og scanne et dokument, så du nemt kan underskrive, gemme og dele.

iOS 11
Et kæmpe spring for iPad.

iOS 11 får alt på din iPad til at virke mere levende end nogensinde før. De nye funktioner og muligheder gør, at du kan endnu mere, både hurtigere og nemmere, så du får en endnu mere personlig iPad-oplevelse med masser af power. Brug den til lige præcis det, du vil. For det kan du nu.

Dock
Den helt nye Dock gør det nemmere at finde dine foretrukne og senest brugte apps og filer. Den er særligt nyttig, når du bruger multitasking-funktioner eller navigerer i apps.

Arkiver
Den nye app Arkiver samler alle dine filer. Ikke bare dem på din iPad, men også dem i apps, i iCloud og på tværs af andre tjenester som f.eks. Dropbox og Box.

Træk og anbring
Træk og anbring giver dig en ny måde at flytte rundt på det hele. Du kan let og elegant kopiere og flytte tekst, billeder og filer fra én app til en anden, uanset hvor du er på din iPad.

Appskifter
Appskifter har fået nyt design, så du nu kan skifte imellem apps med et hurtigt swipe. Den kan endda huske de kombinationer af apps, du tidligere har multitasket med.

Multitasking
Multitasking-funktionerne er blevet redesignet. Og når du bruger Slide Over og Split View, er begge apps nu aktive samtidigt.

Apple Pencil
Apple Pencil er endnu bedre med iOS 11. Du kan nemt skitsere, tegne eller skrive ved siden af tekstblokke i Noter. Og tilmed skrive en note med det samme bare ved at trykke Apple Pencil ned på din iPads låseskærm.

iPads power. Gange 1,3 million.
iPad er en helt særlig måde at arbejde, spille og lære på. Og med over en million apps, der er designet specielt til den store Multi-Touch-skærm, og den stærke chip, så kan du gøre alle de ting, du bedst kan lide, på helt nye og smarte måder.

Knap 500 gram.
Tons af muligheder.

Den er spækket med fantastisk ydeevne, en avanceret skærm, to kameraer, ultrahurtig trådløs teknologi og batteritid til en hel dag1 – og alligevel er iPad Pro så slank og kompakt, at du kan tage den med overalt og gøre stort set, lige hvad du vil.

Trådløs teknologi
Gå på nettet, stream video, og del dokumenter hurtigere fra stort set hvor som helst med 802.11ac Wi‑Fi og 4G LTE Advanced. Og få forbindelse via mobildatanetværk i over 180 lande og områder med indbygget Apple SIM.

Kameraer
iPad Pro har de samme fantastiske kameraer som iPhone 7. Med avanceret optisk billedstabilisering og en blændeåbning på ƒ/1,8 får du endnu bedre billeder og videoer – selv ved dårlig belysning. Og et bredere farveområde får alle dine selfies til at ligne kunstværker.

Touch ID
Touch ID bruger en avanceret fingeraftrykssensor, så du kan låse din iPad op på et splitsekund og beskytte dine private data i apps.

Smart Keyboard
Smart Keyboard2 fås til både 10,5" og 12,9" iPad Pro. Bare fold det ud, når du skal bruge det, og fold det sammen igen, når du er færdig – så fungerer det som et let og holdbart cover. Det er lige så nemt at bruge, som det er at tage med dig.

Start noget her.
Gør det færdigt dér.

Begynd på en mail på din iPhone, og gør den færdig på din iPad Pro. Eller kopiér billeder, video eller tekst fra din iPhone, og sæt det ind på din iPad. Du kan også bruge AirDrop til at dele filer mellem enheder – hurtigt og trådløst. iPhone og iPad Pro er designet til at arbejde perfekt sammen med hinanden – og også til at spille fuldstændigt med din Mac og dit Apple Watch.

*iOS 11-funktioner vist. iOS 11 kan downloades gratis til efteråret.

Stand Ny
Producent Apple
GTIN 0190198478382
Kort opsummering Apple iPad iPad Pro, 26,7 cm (10.5"), 2224 x 1668 pixel, 64 GB, 3G, iOS 10, Grå
Lang opsummering Apple iPad iPad Pro. Skærmdiagonal: 26,7 cm (10.5"), Skærmopløsning: 2224 x 1668 pixel. Intern lagringskapacitet: 64 GB. Processor familie: Apple, Processortype: A10X. Bagkamera opløsning (numerisk): 12 MP, Bagkamera, Front kamera opløsning (numerisk): 7

Display

Skærmdiagonal 26,7 cm (10.5")
Skærmopløsning 2224 x 1668 pixel
LED baggrundslys
Touchskærm
Touch teknologi Multi-touch
Skærm, lysstyrke 600 cd/m²
Pixel densitet 264 ppi

Processor

Processor familie Apple
Processortype A10X
Processor cores 6
Hjælpeprocessor
Hjælpeprocessor model M10

Lagring

Intern lagringskapacitet 64 GB
Indbygget kortlæser
Kompatible hukommelseskort Ikke understøttet
Lagermedie Blitz

Lyd

Indbyggede højttaler(e)
Indbygget mikrofon
Antal indbyggede højttalere 4

Kamera

Bagkamera
Bagkamera opløsning (numerisk) 12 MP
Front kamera
Bagkamera blændernummer 1,8
Digital zoom 5x
Optisk zoom 2x
Autofokus
Indbygget flash
Flash-type LED
Billedstabilasator
Billede-stabilisator type Optisk
Videooptagelse
Maksimal videoopløsning 3840 x 2160 pixel
Funktioner for videooptagelse 720p,1080p,2160p
Video capture hastighed 240 fps
Video-stabilisering
Video stabilisatortype Optisk
Ansigtsgenkendelse
Front kamera opløsning (numerisk) 7 MP
Frontkamera blændenummer 2,2
Skærm blitz
Geotagging

Netværk

3G
4G
Bluetooth
Wi-Fi-standard Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi-standarder 802.11a,Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth udgave 4.2
AirPlay
2G
2G standard EDGE,GSM
3G standard DC-HSDPA,EVDO,HSPA,HSPA+,UMTS
4G standard LTE
SIM korttype NanoSIM

Porte & Grænseflader

Kombinationsport, hovedtelefon/mikrofon
Hovedtelefoner, forbindelse 3,5 mm
Lightning stik
Udgang hovedtelefoner
Docking tilslutningstype Apple Smart Connector

Telefonfunktioner

Stemmeopkald
Video-opkald

Messaging

Instant messaging (IM)
Video-beskeder
E-mail

Design

Formfaktor Skifer
Farve på produkt Grå
Enhedstype Tablet i fuld størrelse
Farvenavn Space Grey

Præstation

GPS
Hjælpende GPS (A-GPS)
Accelerationsmåler
Ambient lyssensor
Gyroskop
iBeacon
Orienterings-sensor
Elektronisk kompas
Barometer

Sikkerhed

Fingeraftrykslæser
Beskyttelse af adgangskode

Software

Platform iOS
Operativsystem installeret iOS 10
Virtuel assistent Apple Siri
Medfølgende software FaceTime
Safari
iTunes Store
App Store
iBooks
Photo Booth
iCloud Drive
Understøttede Windows operativsystemer
Understøttede Mac operativsystemer

Batteri

Batteriteknologi Lithium Polymer (LiPo)
Batterilevetid (maks.) 10 t
Batterikapacitet (watt-timer) 30,4 Wh
Browsing tid (Wi-Fi) 10 t
Browsing tid (3G) 9 t
Browsing tid (4G) 9 t

Medieformater

Understøttede lydformater AAC,AAX,AAX+,AC3,AIFF,EAC3,HE-AAC,M4A,MP3,WAV
Understøttede billedformater GIF,JPG,TIF
Video kompressionsformater H.264,M-JPEG,MPEG4
Understøttede videoformater AVI,M4V,MOV,MP4
Understøttede dokumentformater DOC, DOCX, HTM, HTML, ICS, Nøgle, PDF, PPT, PPTX, RTF, TXT, VCF, XLS, XLSX
Understøttede arkiv-formater Lynlås

Vægt & størrelser

Bredde 174,1 mm
Dybde 6,1 mm
Højde 250,6 mm
Vægt 477 g

Emballage indhold

Tastatur inkluderet
Kabler inkluderet USB
AC-adapter inkluderet

Driftsbetingelser

Driftstemperatur (T-T) 0 - 35 °C
Lagringstemperatur (T-T) -20 - 45 °C
Relativ luftfugtighed (H-H) 5 - 95%
Driftshøjde 0 - 3000 m

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Spørgsmål til denne vare?
Send os en besked, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Du har endnu ingen godkendte spørgsmål
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Apple iPad Pro Wi-Fi Cellular 10.5 64GB Grå Apple iOS 12
Din bedømmelse