Apple Beskyttelsescover Silicone Hvid

239,75 DKK
På lager
SKU
MQGX2ZM/A

Silikone-etui til iPhone 8 Plus / 7 Plus – hvid

Apples silikone-etui er designet til at passe perfekt hen over lydstyrkeknapperne, sideknappen og kurverne på din iPhone. Det bløde mikrofiberfor på indersiden er med til at beskytte din iPhone. Ydersiden har en silkeblød finish, der føles rigtig godt i hånden. Og du kan beholde etuiet på, mens din iPhone 8 Plus bliver opladet trådløst.

StandNy
ProducentApple
GTIN0190198496478
Kort InfoApple MQGX2ZM/A, Designetui, Apple, iPhone 8 Plus/7 Plus, 14 cm (5.5"), Hvid
Lang InfoApple MQGX2ZM/A. Etui-type: Designetui, Brand kompatibilitet: Apple, Kompabilitet: iPhone 8 Plus/7 Plus, Maksimal skærmstørrelse kompatibilitet: 14 cm (5.5"), Overfladefarvning: Monoton, Farve på produkt: Hvid

Funktioner

Maksimal skærmstørrelse, kompabilitet14 cm (5.5")
Etui-typeDesignetui
MaterialeSilikone
Farve på produktHvid
OverfladefarvningMonoton
Brand kompatibilitetApple
KompabilitetiPhone 8 Plus/7 Plus

Emballeringsdata

Antal pr. pakke1 stk

Vi gør vores yderste for at holde oplysningerne fyldestgørende men billederne er altid kun vejledende, varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Varen kan være vist med tilbehør/ekstraudstyr som ikke er inkluderet og farve og form kan være anderledes end det viste,  det er til enhver tid produkt overskriften der er gældende.
Alle specifikationer og billeder er leveret af IceCat.biz. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i beskrivelser og priser uden varsel.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Apple Beskyttelsescover Silicone Hvid
Din bedømmelse