Kundeanmeldelser


Anmeldelser på Trustpilot - Din mening tæller.

Vær med til at udvikle Cool Computer.dk ved at bedømme din oplevelse af at handle på vores netbutik eller se hvad andre kunder har skrevet om os inden du hansler. Du finder også information om andre anmeldelses muligheder.

 

Elsker du også at handle på Nettet?               Se hvad andre syntes om Cool Computer.dk               Få hjælp af andre - Læs deres købsanmeldelser

Det er for os hos Cool Computer.dk meget værdifuldt at at høre om den oplevelse du har haft i forbindelse med at handle på vores netbutik – det gør sig selvfølgelig gældende uanset om du har ris eller ros. Hvis ikke vi får feedback fra vores kunder ved vi ikke hvad vi gør godt og hvad vi gør knap så godt. Ved at få din bedømmelse har vi mulighed for at udvikle vores services, vi vil derfor opfordre dig til at benytte din mulighed for at bedømme os og sige din mening via Trustpilots anmeldelsesplatform.

Trustpilot er en uafhængig nettjeneste, vi tilbyder dig automatisk at benytte deres anmeldelses platform når du handler online hos Cool Computer.dk. På Trustpilot har du mulighed for både at give os feedback om din oplevelse af købet hos os men mindst ligeså vigtigt så kan du læse om andres oplevelser.

På trustpilot.dk finder du en lang række anmeldelser af mange Danske virksomheder. Hos Cool Computer.dk er vi stolte af vores nuværende samlede score på 9,1 ud af i alt 10 mulige. 

 

Anmeldelser fra Trustpilot.dk

Trustpilot Badge

 

Flere muligheder


Du har også mulighed for at give Cool Computer.dk feedback via Price Runner